50PCS odbúranie Stresu Hračky Zmyslové Fidget Hračka Sada Pre Deti, Dospelých, Zmyslové Fidget Hračka Nastaviť, ako sa zbaviť Stresu Hračky Pre Deti, Dospelých

€11.34


Odrážky:

1、Fidget Hračky: Tieto zmyslové hračky sú tiež najlepšie upokojujúci hračky a stres-odľahčenie hračky pre teenagerov, dospelých, ADD alebo ADHD a OCD deti. Tieto hračky môžu rozvíjať detské výtvory, výtvarná príprava detí na ploche fidget hračky.

2、Ľahko sa prenáša: Malé hračky môžu byť držané v ruke. Väčšina hračky sú vreckovej veľkosti a vysoko prenosné, takže tieto hračky sú vhodné pre kancelárie, domy, kostoly, knižnice, stanice, špeciálnymi vzdelávacími, fyzioterapia izby a zmyslové izby, a cestovať. Oni sú tiež skvelé pre rodinu a priateľov.

3、Kvalitných Materiálov: Všetky zmyslové hračky sú vyrobené z vysoko-kvalitného organického kremíka, potravín, kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, 100% netoxické a šetrné k životnému prostrediu. Tieto hračky sú pre deti bezpečné a sú viac vhodné pre staršie deti nad 7 rokov.

4、Vysoko kvalitné a Odolné: hračky funkciu román a roztomilé zviera dizajnu, ktoré sú vhodné pre vašu rodinu a priateľov.

5、Zmierniť Stres: Tieto zmyslové hračky sú dobré upokojujúci hračky pre to, zmierniť stres dospievajúcich, alebo dospelých, ktorí majú pocit, zdôraznil v práci, štúdiu alebo život.

Špecifikácie:

Názov: 50pcs Zmyslové Fidget Hračka Sada

Veľkosť: cca 34*24 cm/13.39*9.45 v

Váha: cca 373g

Balenie: pearl taška balenie

Balenie Zoznam:

1 x Zmyslové Fidget Hračka Sada(50pcs)

Len vyššie balenie obsahu, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov z kamery zariadenia, intenzita svetla a zobrazenie obrazovky, farbu položky môžu byť mierne odlišné od toho, ako ukazuje obrázok.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby toleranciou 0,1-2 cm.

Štítky: Senzorické Fidget Hračka, fidget hračky pacj, faither, fidget, proti stresu, plyšové, senzorické hračka, fidget hračka, panel zmyslovej, game oh! cube pre odbúranie stresu.


( 0 Hodnotenie )

Počet