Domáce Varenie Zástera Dvakrát strane Ruky Utieranie Oxford Handričkou Olej-dôkaz Veľké Vrecku Zástery S Nastaviteľnou Sponou Pásik, kuchynské náradie

€7.92


Domáce Varenie Zástera Dvakrát strane Ruky Utieranie Oxford Handričkou Olej-dôkaz Veľké Vrecku Zástery S Nastaviteľnou Sponou Pásik kuchynské náradie Odrážky:

1,Vyrobená z vysoko kvalitných oxford a polyesteru, zamat, tejto domácnosti škvrna-dôkaz zástera je priedušný, nosenie, odolný, pohodlný a non-deformovateľné, ktorý vám pomôže lepšie spravovať svoj život v kuchyni.

2,vode a olejom-odpudzujúce dizajn, povrch tkaniny je ošetrené vodu odpudzujúca vrstva účinne predchádzať triešti a farbenie.

3,nastaviteľné pracky dizajn uľahčuje nosenie a prispôsobiť sa potrebám rôznych skupín ľudí.

4,na Oboch stranách sú navrhnuté s coral velvet absorpčné uterák, ktorý si utierať ruky a je pohodlné a praktické.

5,Veľké vrecko dizajn pre mobilné telefóny, kuchynské náradie, ručné náradie a ďalšie uskladnenie .

Informácie:

Názov: Domáce Textílie Umenie Zástera Dvakrát strane Ruky Utieranie Oxford Handričkou Olej-dôkaz Veľké Vrecko, Zástera

Farba: červená, hnedá, zelená

Materiál: Polyester

Veľkosť: cca 70*72*47 cm/27.56*28.35*18.50 v.

Funkcie: veľká vrecku zástery, vyrobené z vysoko kvalitného oxford materiálu, odolné; odolná voči vode a oleju; user-friendly strane-umývateľný dizajn, pohodlné a praktické, nastaviteľné pracky dizajnu sa prispôsobiť na rôzne skupiny ľudí; veľké vrecká môžete ukladať položky.

Zoznam:

Varenie Zástera*1

Štítky: pre domáce, pinafore zástera mužov, kvetinový kuchynské zástery ženy, jasné vinylová zástera, zástera kuchyňa, zástera zvárač, kuchyňa olej dôkaz nálepky protipožiarnej, zástera, 3 zástera deti, vintage pvc zástera.


( 3 Hodnotenie )

Počet