Autentické youpin Reťazca 90fun Športový Batoh Viacúčelový športovo-Rekreačné Cestovný Batoh Prenosná Taška s Objemom 20L

€10.05


Funkcie: 1. Vo vnútri batohu je vyrobené zo 100% polyesterového vlákna materiálu, a vonku je nylon textílie. Ľahký a prenosný, dokonale splní vaše vonkajšie šport, cestovanie a každodenné potreby na uloženie osobných vecí. 2. Modul upevnenia clona dizajn, 3 druhy tvarov nosiť na chrbte. Môžete si vybrať skladacie smere a čase podľa vašich návyky a potreby. 3. Veľkosť táto taška je 41.5*28.5*10.5 cm, a je kapacita 20L. Dosť veľký držať vaše rakety, posilňovne, topánky, dáždnik, fľaša na vodu, Xiao Mi Pad 7 palcový Podložka, peňaženka, mobilné telefóny, kľúče, power bánk a knihy. Nosné časti vaku je o 10 kg. 4. Šetrné dizajn v podrobnosti: vode odolný shell textílie, šikovný, predné vrecká, ľahko miesto, prípadne vziať si malú položky out. Čo je viac, bočné zip upevňovač má prístup k mainpack. 5. Odolný zips uzáver, móda a bežné zápas. 4. Pevné traky náplň s PE bavlna, ľahko stratiť a upevniť, nosenie pohodlné. 6. Nylon shell textílie, mäkké a vetrané, skladanie a anti-wrinkle, vhodné na prepravu o. 7. Vaku, otvor je podporovaný PE dosky, udržať taška stabilný a v kondícii. 8. Kovové pracky, pevné a trvanlivé.

Štítky: poznámka xiao gamepad, aqara prepínač, yi, xiao youpin, fo xiao youpin, Xiao, úradný xiao, mi xiomi, 90fun taška, xiao meter co2.


( 1 Hodnotenie )

Počet