4cm Plastové Kohút Klietky Muž Mravnosť Prístroja Uzamykateľné Penis Zámok Mužského Pohlavia Produkt Mravnosť Zámok Nástroj Erotické Hračky pre Mužov

€5.28


Package Zahrnuté: 1 x Electrostim Klietky 1 x Plastový Krúžok 3 x Spencers 1 x Plastové Bajonet Zámok 1 x Kovovým Zámkom s dvoma kľúčmi 5 x raz Použiť Plastové Zámky 1 x Vedie(Pozornosť,káblik je biela,nie je čierna a červená) 1 x Políčko Napájanie(typ 2)

Funkcie: To sa ľahko čistí a obchod. Ponúkajú absolútne pohodlie a muž cudnosť. Ľahká a pevná klietka, žiadny priestor pre montáž na všetky. Práca na zvýšenie tvrdosti penisu, a vychutnať si pôžitok z intenzívneho squeeze zo všetkých strán. To je dobre vykonanej zariadením a ľahko udržiavať v čistote.

Popis: Hypoalergénne a bezpečné pre vás na použitie. Hladký na dotyk, tento luxusný sexy hračky. Dobrý materiál cíti senzačný proti koži, poskytuje profesionálnu stimulácia a je pokožka-bezpečné.

Špecifikácie: Materiál: plast Farba: biela Vnútorný priemer: 4 cm Veľkosť:70*35mm

Poznámky: Budeme písať "domov nástroj" na parcely a pack s non-transparentné vak na ochranu vašich osobných údajov.

Štítky: dlho mravnosť kovové klietky, mužov sexuálne hračky, mieška mučenia, dildo muž, chlapci mravnosť klietky, hôrny kohút klietky, cudnosť klietky ht, pás cudnosť, krém na kravatu, klietka kohút.


( 1 Hodnotenie )

Počet