5 Veľkosť Penisu Krúžok Dick Pás Muž Mravnosť Zariadenie so Zámkom Kohút Klietka na Penis Otroctva Klietky Mravnosť Zariadenia Sexuálne Hračky pre mužov

€3.00


Pôvodné maloobchod,rôzne dizajn, kvalitné, spravodlivé ceny.

Ochrana osobných údajov dodanie, tajné balík

Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Vďaka.Prečítajte si prosím moje ďalšie položky. Ďakujem.

Tento muž mravnosť prístroj je nový inovatívny design.

Je vyrobený z lekárskeho triedy polykarbonát materiál.Je ľahký, hypoalergénne a trvanlivé.

Klietka časť je vetraných pre hygienu a má spodný otvor umožňuje využitie na pisoáre.

Rôzne veľkosti prsteňov a dištančné zahrnuté v každom balíku umožňujú prispôsobiť uchytenie na vaše individuálne potreby.

Materiál: klietky je vyrobená z polykarbonátu.

Hmotnosť : netto hmotnosti cca 120 g

Veľkosť:

Rozmery: ( detail na obrázku)

1, Mravnosť Klietky dĺžka je asi: 2.36"~3.23" , vnútorný priemer je asi :1.34"

2, 5 rôznych krúžok rozmery: 1.38", 1.50", 1.69", 1.81", 1.93".

3, Uzamykacie kolíky a dištančné;

4, Jeden z mosadze visiaci zámok (Dva kľúče);

5, 5 jednotlivo očíslované plastové zámky.

Záruka

1. Ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po prijímať. Neotvárajte spor bez komunikácie.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 15 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte náš po službe zamestnancov pred vrátiť.

3. Ak položka je chybné v 1 mesiac, budeme ramenný JEDEN SPÔSOB nákladné odoslaním nahradenie po obdržaní návratky. Alebo ponúknuť vrátenie peňazí (nezahŕňa prepravné) po prijatí do chybné položky.

4. Ak položka je chybný po 2 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. Budeme Opraviť to pre vás po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Balenie & Poštovné

Veľkú starostlivosť v balení každý detail, aby sa zaistila bezpečná preprava k vám .Preto prosím, skontrolujte balík predtým, než sa prihlásite ju prijať, ak je nefunkčné alebo poškodené, môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Na rovnaký čas, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme riešiť problém pre vás na prvý raz.

Doprava v Číne Post Air Mail, zvyčajne je potrebné o 25-59 pracovných dní prísť. Ak budete potrebovať položky, súrne, prosím, zvoľte spôsob dopravy, EMS a hradia náklady na dopravu (poštovné čas 3-9 pracovných dní). A ak vaša objednávka dosiahne 2 KG, zašleme všetky položky, čo máte bayed prostredníctvom EMS/DHL . To je veľmi rýchly. Takže vitajte na mojej obchode nájsť položky, ktoré vám vyhovuje. Spätná väzba

1. Všetky výrobky sú 100% pôvodnej NOVÉ a testované pred zásielky.

2. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím dajte nám 5 hviezd spätnú väzbu.

3. Ak máte akékoľvek problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie, prosím, kontaktujte nás pred odchodom na akýkoľvek druh spätnej väzby.

4. Všetky e-maily budú zodpovedané do 1 pracovného dňa.

Štítky: dlho mravnosť kovové klietky, mužov sexuálne hračky, cockring kremíka, sex hračky, bdsm hračky, chlapci mravnosť klietky, hôrny kohút klietky, sex stroker, peni krúžok, cudnosť klietky ht.


( 1 Hodnotenie )

Počet