CUDNÝ VTÁK 2021 Nový Muž Plne Zdržanlivosť Mravnosť Zariadenie Silikónové Kohút Opierka Nastaviteľná Manžeta na Penis Krúžok Anti-off Pás Sexuálne Hračky

€21.33


CUDNÝ VTÁK 2021 Nový Muž Plne Zdržanlivosť Mravnosť Zariadenie Silikónové Kohút Opierka Nastaviteľná Manžeta na Penis Krúžok Anti-off Otroctva Pás Fetish Dospelých, Sexuálne Hračky, Prosím, prečítajte celý popis (o veľkosť, platba, doprava, atď) položka starostlivo pred kúpou. PRIPRAVENÝ SKLADE! Bionika Dizajn Plne Zdržanlivosť Nastaviteľný Krúžok Materiál:100% Lekárskeho silikónu , plastové. Veľkosť klietky: Ako obrázky zobrazené. Veľkosť prsteňa: 45mm,—52mm. Jedna sada obsahuje:1*klietky;1* krúžok,1*mosadzný zámok. Čistá Hmotnosť:100g. Dal svojho milenca, na uzamknutie s týmto klietka z putá prsteň! Upevnite zámok, skryť tlačidlo, a uistite sa, že váš partner drží svoj penis, kam patrí. Tento high-end mravnosť klietky je vyrobená z tela-safe, lekárskeho silikónu a je navrhnutý pre pohodlné dlhodobé nosenie. Silikónové klietka je jednoduché umývanie, telo-bezpečné a super hygienické. Ventilačné otvory umožní vám vyčistiť váš penis zatiaľ čo stále nosia klietky, a prsteň je vyrobený z kvalitného plastu. Silikónové klietka má malé pee-otvor na pomoc močenie, a celý prístroj možno nosiť pod oblečením pre úžasné one-z-za-druhu vzrušenie! Ak chcete nainštalovať silikónová na plastový krúžok, uistite sa, že plastový krúžok je otvorenie smeruje nahor a posuňte oba páry silikónových slučky na každú stranu kruhu. Akonáhle ste slučkového silikónové puzdro na plastový krúžok, môžete vybrať jednu z 3 otvory a nainštalovať jeden zo zámkov. Je to naozaj také jednoduché!

Štítky: dlho mravnosť kovové klietky, sex hračky, chlapci mravnosť klietky, hôrny kohút klietky, erotické penis krúžok, sex stroker, peni krúžok, cudnosť klietky ht, kohút, klietka papagáj.


( 1 Hodnotenie )

Počet