16-Palcové Izolácie Taška Varenie Chladnejšie Taška Pizza Taška Ice Taška Zachovanie Package Thermal Bag Donáška Taška Pizza Taška

€12.50


Odrážky:

1、Prostredie Taška: Vyrobené z vodeodolného oxford a hliníková fólia izolácia bavlneného materiálu, je veľmi robustný, ľahký a vodotesný. Interiér je lemované prostredie priaznivé hliníková fólia, že je to dobré pre vaše potraviny, zdravie a bezpečnosť.

2、Praktická Taška: môže vak je dostatok potravín, na piknik a office jedál. Môžete uložiť office občerstvenie, ovocie, dezerty a drog. Môže znížiť vniknutia baktérií a chrániť dieťa vzorec. Izolácie a skladovanie v chlade, aby bolo vhodné na letné a zimné použitie.

3、Ľahko sa prenáša: taška je odľahčená, takže je ľahko prenosný a pohodlné na používanie.

4、Vhodné Ľudí: Vhodné pre ženy, dospelých, dospievajúcich a deti. Môže byť použitý ako obed taška, piknik taška, obed taška, taška na drobnosti alebo nákupnú tašku.

5、Izolácie Film: za hrubší izolačný film tvorí úplne izolované taška, ktorá udržuje potraviny a piť teplé, chladné a čerstvé.

Funkcie:

Zips dizajn.

Môže ubytovať 16-palcové pizza.

Vhodné pre udržiavanie jedla v teple

Trvanlivé a ľahko sa používa.

Špecifikácie:

Štýl: Zbrusu nové

Materiál: Oxford handričkou + hliníkovej fólie

Farba: červená

Veľkosť: o 420 * 420 * 230 mm/16.54*16.54*9.06 v

Balenie Zoznam:

1 * Pizza Dodania Taška

Štítky: konzervačné kryt, doručovanie balíkov boxy, pan pizza, taška jedlo, uber jej doručenia vak logo, prípade vape, kapela vape, uber jej tharmal dodávky taška, konzervačné sukne, taška pizza.


( 0 Hodnotenie )

Počet