Cítil Posteli Skladovanie Organizátor Posteľ, Stôl Taška Gauč Strane TV Diaľkové Ovládanie Visí Caddy Gauči Skladovanie Organizátor Držiak na Vrecká

€4.18


Jednoduché posteli visí taška cítil ploché spálňa spálňa gauč dokončovacie skladovanie taška

Popis:

1.Tento cítil posteľ organizátor je robustný a odolný, s elegantný šitie a dobrý tvar, tiež veľkorysý dekorácie pre obývacia izba, spálňa doma alebo v kancelárii, a ďalšie.

2.Je navrhnutý s veľkým otváraním, poskytuje dostatok priestoru pre veľa vecí, z väčšie položky, ako sú tablety, časopisy na menšie, ako sú diaľkové ovládače, mobil káble a kľúče.

3.To trvá krátky čas, ktorý chcete nainštalovať. Č potrebné nástroje. Stačí jednoducho miesto, vkladanie palube tejto posteli caddy pod matrac / podložky, škatule alebo iné ťažké predmety.

Špecifikácie Produktu:

Veľkosť: 32*20 cm

Farba: svetlo šedá, tmavo šedá

Hmotnosť: 600 g/m2)

Používa: Skladovanie

Materiál: cítil

Package :

1X Skladovanie taška

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: držiteľ gauč, taška organizátor tech, detská postieľka skladovanie, ženský odev taška, zásuvky, držiak, skladovanie cítil, košík zásuvky, posteľ vrecku, prebaľovací stôl organizere, gauč skladovanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet