Prenosné Outdoor Camping Dreva Dopravcu Zápas Puzdro Palivové Drevo Skladovanie Taška Plátno Denník Camping Outdoor Držiteľa Vykonávať

€4.75


Palivové Drevo Skladovanie Taška Plátno Dreva Dopravcu Zápas Odkladacie Puzdro Prenosné Outdoor Camping Palivové Drevo Denník Vykonávať Kapsičky

Funkcia:

1.Tento denník dopravcu palivové drevo plátno je ručne pomocou silne voskované plátno . Tkaniny z tohto veľkého dreva taška je vyrobená z vode odolného materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí.

2.Drevo tote taška obsahuje trvanlivé dlhé rukoväte, s čalúnená háku a slučky rukoväť, čo umožňuje zber a prepravu ťažkých bremien na ramene, jednoduchšie a pohodlné nosenie.

3.Toto drevo taške funkcie nastaviteľné strednej popruh na zabezpečenie a sprísnenie kusového dreva pri zaťažení. To bude mať zväzku elegantné a pevné vnútri plátno dreva dopravcu.

4.Veľkosť tohto palivové drevo prepravný vak držiteľ je ideálny. Veľmi prenosné a pohodlné veľkosť pri načítaní palivové drevo rack alebo krbom rošt. Keď nie v použitie, oheň denník taške by mohli byť zavesené pomocou popruhov alebo zložené pre úsporu miesta.

Špecifikácia:

Materiál: Plátno

Veľkosť: 90 * 48 cm/35.4*18.89 v

Hmotnosť: 360 g

Farba: Hnedá

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x palivové Drevo Skladovanie Taška

[relateproductdetail/]

Štítky: cestovná taška, taška na palivové drevo, skladacia cestovná taška, tanečné drevo tašky, taška palivové drevo, fitness de sac šport, palivové drevo skladovanie, juta dvore, okres pul látkové taška, split dreva.


( 0 Hodnotenie )

Počet