GameSir F1 Joystick Grip Mobilný Telefón Herný ovládač Gamepad pre PUBG COD Call of Duty Black / Blue / Pink

€7.94


Prvý integráciu mobilného telefónu priľnavosť a stick-na ovládač na svete. S veľkou inovácie a nadšenie, narodenia GameSir F1 joystick grip priniesol ďalšie zmeny v každodennom živote hráčov. To je navrhnutý tak, aby váš zážitok z hrania hier na novú úroveň.

Jemné ovládanie znak znamená, dožitia alebo smrti. Stick na ovládač rieši problém nemotorný obrazovke prevádzky, a cez ďalšie palcom kontrolu, aby každý pohyb postavy presnejšie. To je ideálne pre mobilné hry, ako sú napríklad Mobilné Legendy, Valor Arena, FIFA mobilný, Dračie Hniezdo MORA, GTA, atď. GameSir F1 joystick grip robí legenda nezastaviteľný!

Elastické Priľnavosť

GameSir F1 joystick grip má teleskopické rameno dizajn, ktorý môže poskytnúť veľké rozšírenie priestoru na uloženie smartphony s dĺžkami od 5,5 cm (140mm), aby 6.7 palcov (170 mm), ako aj 4.5 palcov (114mm) na 6 palcov (152 mm) veľkosť obrazovky. Je veľmi vhodný pre iPhone X, iPhone, 8 plus, Samsung Poznámka 8 a Xiao MIX2. Tam sú elastické EVA podložky na oboch stranách vo vnútri rukoväte na ochranu svojho telefónu a zabezpečiť svoje postavenie neposúva. Ergonomický dizajn rukoväte môže znížiť únavu ruky spôsobené dlhé hry.

Ultra-nízkym Trením, nalepovacie Ovládač

Ultra-nízkym trením ovládač s protišmykových dizajn vám umožní ľahko play 360°. Tam sú vodivé oceľové plechy vo vnútri gumová podložka, takže môžete hrať aj s hrubé rukavice. Turbíny oceľové pružiny ľahko premiestniť tesnenie späť do centra, bez deformácie. Teraz môžete ovládať hru znaky presnejšie než kedykoľvek predtým.

Nastaviteľné Otočné Rameno

Ovládač integruje a otočným ramenom, ktoré môžu byť otočené o 180°, a môže byť flicked alebo zložené. Môžete zložiť alebo ho vložte späť do telefónu na obrazovke kedykoľvek. Vysoko flexibilné otočným ramenom, môže zabezpečiť, že ovládač je pevne stanovená na mobilné telefóny rôznych hrúbkach, aby sa zabránilo strate. Na kyvné rameno môže byť ľahko rozobrať na tri časti, a dvojité alebo sólo režim ovládača môžete meniť podľa potreby, poskytuje úplnú flexibilitu pre váš štýl hry.

Ultra-portable, Vstavaný Držiak

GameSir F1 joystick grip je veľmi prenosné a prichádza s postavená-v držiaku. Existuje 5 nastaviteľných uhlov vybrať, jednoduchý na obsluhu.

Jednoduché nastavenie

GameSir F1 joystick grip je vhodný pre každý hráč každodenného života a nevyžaduje žiadne batérie a intenzity signálu pripojenie na prácu s vaším smartphone. Len natiahnuť priľnavosť a dať do telefónu, potom vložiť ovládač na obrazovke!

Viac farieb na výber

Tech Specs

Značka: GameSir Model: F1 Kompatibilný Mobilný Telefón: 4.5~6. Farba: Čierna / Modrá / Ružová Veľkosť balenia: 180*125*50mm Brutto Hmotnosť: 128g

V Rubrike

1* GameSir F1 Joystick Grip

Štítky: herný ovládač pre free fire, android bluetooth gamepad, telefón pubg mobile, handričkou ružová, gamesir x1, tlačítkový systém windows 7, Ovládanie, ovládač pc, pubg radič asus, bojisko.


( 2 Hodnotenie )

Počet