Jednofarebné rohová sedačka sa vzťahuje na obývacia izba pružný spandex poťahy gauči kryt úsek gauč uterák tvaru L je potrebné kúpiť 2piece

€15.27


O Produktoch

velvet plyšové textúrou poťahy na nábytok prinesie vašej sedačke nový vzhľad. Oni sú dobrí chrániče pre domácnosti s deťmi, mäkká a odolná tkanina je pohodlné pocit. Chránia váš nábytok z škvrny, škvrny, opotrebenie, aby sa zabránilo jej získanie v troskách.

Textílie Podrobnosti

velvet poťahy sú vyrobené z 85% polyester/15% spandex velvet plyšový materiál. Ultra vysoká pružnosť, super mäkké a vrások zadarmo, smrekových vášho domova, a aby to tak bohaté a luxe ako zamat textílie sám

Meranie Príručka

Zmerať dĺžku Časť A a Časť B-B spolu red line, potom vyberte správnu možnosť. Napríklad: ak dĺžka Časti A-A je 210 cm a B-B je 120 cm, musíte si zvoliť 1 kus Časť A-1 95-230 cm (Tri Sedačková) a 1 kus Časť B-B 9 0-140 cm( Jeden Lietadlo)

Láskavo zmerať veľkosť vášho gauč opatrne. Zohľadniť podrúčky príliš. Ak nechcete mať opierky do úvahy, pohovka kryt nemusí sedieť na pohovke, Tipy: potrebujete kúpiť 2 kusov obaly v celkovej pre vyplnený L tvarovaná pohovka, pohovky, musí byť L typ Rohu alebo v kombinácii s 2 samostatne.

Štítky: krátke gauč zahŕňa, pohovka kryt zdarma veľkosť, shell beach, dekor gauč zahŕňa, kryt gauč, nastaviť rohová sedačka zahŕňa, rohová kožená sedačka, vlasy gauč zahŕňa, slipcov gauč, 3d jedáleň tapety.


( 0 Hodnotenie )

Počet