450ML Loptu Zvlhčovač vzduchu Ultrazvukový Elektrická Mini USB Zvlhčovač Vzduchu Fogger

€9.99


Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

1, s zvlhčovanie funkciu, jemná hmla môže odstráňte statickú elektrinu, zníženie žiarenia elektronických originálne výrobky, zníženie prachu a formaldehydu a iných škodlivých plynov znečistenia v aute; hrať ochrannú úlohu na ľudské oko a koža; aktivácia rôznych enzýmov v tele, podporujú metabolizmus a iné účinky.

2, výroba, reaktívne kyslíkové druhy, zlepšenie funkcie pľúc: záporné kyslíkové ióny môžu účinne aktivovať molekúl kyslíka vo vzduchu, aby sa to viac aktívny a viac ľahko vstrebáva do tela, ľudské telo inhalovaného kyslíka, negatívne ióny, pľúc môže zvýšiť absorpciu kyslíka o 20%.

3, baktericídne funkcia: Negatívne generátor iónov produkuje veľké množstvo záporných iónov v rovnakom čase bude vyrábať stopových ozónu, dve ľahšie vstrebáva všetky druhy es, baktérie, čo v štrukturálne zmeny alebo prenos energie, čo vedie k jej smrti.

4, high-grade ultrazvukové atomizáciu zvlhčovač, použitie vysoko kvalitných hmla 2.4 MHz fog systém v poriadku, nie mokré plochy.

5, podpora pre pravidelné Štandardné funkcie automatické suché-typ vody-dôkaz nedostatku energie, je sedem farebných okolia nightlights, a podporu pre farebné monochromatické svetlo, veľký kontrast vnútorné prostredie; vhodné pre kancelársky balík office príjem izba Hotel salón krásy a na iných miestach.

Pozor Prosím !!!

1. Filter musí byť úplne mokré .

2. Na jar nemôže stratiť . stratil na jar , možno nebude robiť hmly.

3. Lepšie použiť voda-rozpustný olej , čistý esenciálny olej je ľahko zablokovať rozprašovač .

4. Prosím, kontaktujte nás na prvom mieste , keď sa stretnete s problémami s zvlhčovač.

5. Zvlhčovač je oblek pre 5V , vyššie napätie môže napálením .

Názov Produktu:Zvlhčovač

Materiál:ABS+silikónové+elektronických komponentov

farba:Čierna

Veľkosť:126*126*120MM

Hmla Zásuvky Množstvo:Jeden

Zvlhčovanie Kapacita:450 ml

Hmla Výstup:40ML/H

Hluk:

Štítky: loptu zvlhčovač, elektrické póry dreva ultrazvukové esenciálny olej difúzor, aróma loptu, tortu tester, displej stojan, dieťa stojan, krok stolice drevené, klávesnica dreva, fontána v interiéri, lcd psp 1000.


( 1 Hodnotenie )

Počet