Prenosný Mini Ultrazvukový Zvlhčovač USB Zvlhčovač Vzduchu Čistička Aróma Difuzér, Pary Pre Domáce Rozprašovač Aromaterapia Domáce Použitie

€7.92


Zvlhčovač Vzduchu

Špecifikácia

Typ Položky:Zvlhčovač Vzduchu

Farba:Ružová/Zelená/Biela

Materiál:ABS&Kremíka

Výkon:2W

Batéria:800mAh

Napätie:5V

Hmotnosť:150g

Veľkosť:6.7*6.7*4.6 cm/2.64*2.64*1.81 v

Produkt Patrí

1*Zvlhčovač

1*USB

1*Manuál

1*Box

Funkcia nepremokavého materiálu, veľmi odolná. Ultra-mini veľkosť, nízka hmotnosť, vody kapacita obmedziť, len hodiť to do poháre, vázy, fľaše, kvetináče a iné nádoby, pohodlné a jednoduché použitie. Zvýšenie vlhkosti vzduchu a zníženie prachu a baktérií. Hydratuje pokožku a dáva vám pocit SPA. Prenosné a niesť, nosiť ho na ceste, teraz SPA kedykoľvek a kdekoľvek! Pre SPA, spálňa, obývacia izba, kúpeľňa, jóga miestnosť, masáže miesto, kancelárie, recepcie, atď.

Poznámka Pridať potrebné množstvo vody, vody najviac suma je 300 ml. Užite vata pred použitím. Nepridávajte príliš veľa esenciálny olej. a pridať Iba vo vode rozpustné, éterické oleje. Inak zvlhčovač bude skorodované. Nechcem, aby zvlhčovač stratenú rovnováhu, alebo voda bude presahovať.

Údržba sa vata na suché a po použití. Prosím, vyčistite rozprašovač doska s zdravotníckych alkohol pravidelne. Pravidelne čistite vata a Zmena vata, musíte pridať jar drôt s vata, pretože tam bude žiadna hmla vyjsť ak bez jar drôt.

Kroky používať zvlhčovač: Zapnite stroj a aby sa bavlnenou handričkou od stroja (Poznámka: je Tu jar pod bavlnenou handričkou, nestrácaj ju.) Namočiť celú bavlnenou handričkou do vody a namočte na 5 až 10 minút. V prípade, že voda dokáže vytlačiť vodu, bavlnený tampón dostatočne navlhčené. Dajte jar pod, potom dal bavlnenou handričkou späť do stroja, vyplňte vody, stlačte tlačidlo, a sprej začne.

Príčina poruchy non-spray: Skontrolujte, či stroj nie je normálne (skontrolujte, či stroj je napájaný a lit)

Ak je svetlo zapnuté, stroj je normálne.

Ak to nie je ľahké, stlačte a 3 sekundy podržte tlačidlo vidieť svetlo. Ak je jasné, problém je vyriešený. Ak nie, skúste použiť iný kábel, skontrolujte, či je kábel problém.

Stroj je normálne, stále nie striekanie?

Krok 1: Namočte vata (skontrolujte prosím použite kroky zvlhčovača).

Krok 2: Skontrolujte, či je jar pod bavlnenou handričkou? Ak nie je jar pod bavlnenou handričkou, to bude tiež spôsobiť žiadne sprej.

PS: Ako zistiť, či je jar? Otočte stroj hore nohami, s sprej port smerom nadol, a uvidíme, či to spreje. Ak sprej je obrátil hore nohami, nie je striekané, ktorý znamená, že zariadenie nemá jar.

Aká voda je do zvlhčovača?

Zvlhčovač musí pridať vodu z vodovodu alebo minerálne vody. Nepoužívajte čistú vodu alebo destilovanú vodu, inak sprej, sa zníži alebo nie strieka. Či sprej port je prepichnúť

Sprej port nemôže byť strčil, a ak je strčil, to nemôže byť ošetrené.

Štítky: pubg vzduchu difuzér, pre domáce, uv led čistička vzduchu, esential oil difúzor zvlhčovač, iónske čistička vzduchu, pan pary, aróma plošných, iomi zvlhčovač vzduchu 2, vzduch čerstvejšie, humidifi.


( 0 Hodnotenie )

Počet