Zvlhčovač vzduchu 300 ML ultrazvukové USB nabíjanie načasovanie aromatické silice difúzor chladenie rozprašovač home office

€7.43


Poznámky:

Z dôvodu rôznych výrobných šarží výrobcu, logo produktu je niekedy odlišné od produktu zobrazenie výkresu. Nie je to kvalita výrobkov problém, ale rozdiel v zariadenia na spracovanie 1. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba projektu. Zaručujeme, že štýl je rovnaký ako na obrázku. 2. Vzhľadom na rôzne manuálne metódy merania, prosím, aby mierny rozdiel vo veľkosti. 3. Len drôtu bez tarifných jednotiek je zahrnuté 4.Tam je bublina taška ochranu bez obalu políčko Pred použitím usmernenia 1.Pred použitím zvlhčovač, prosím, uistite sa, že bavlnenou handričkou je úplne ponorený vo vode, aby sa zabezpečilo, že mokré bavlnenou handričkou je v kontakte s atomizing list a môže vydávať dobré hmly. Prosím, zabezpečiť správnu činnosť, ďakujem! (Ak operácia nie je správne, bude to viesť k javu, že len svetlo nebude hmla) 2.Zvlhčovač používa čistá voda, nepoužívajte vodu z vodovodu 3.Nepridávajte príliš veľa esenciálnych olejov (1-2 kvapky). A pridať iba vo vode rozpustné, éterické oleje. V opačnom prípade, zvlhčovač sa rozkladá. Čisté zvlhčovač a rozprašovač v čase, keď pomocou esenciálnych olejov. 4.Čistenie rozprašovač pravidelne, pretože rozprašovač je kľúčom k hmla.Ak hmly je výrazne znížené, potrebujete vymeniť bavlnenou handričkou. Vaša pleť viac živí a vaše telo zdravšie!

Štítky: roztomilý zvlhčovač vzduchu esenciálny olej difúzor, zvlhčovač aromatizer, pre domáce, rozprašovač bezvodý, aromaterapia plošných, aromatizer zariadenia, humidifi, aróma difuzér pre domácnosti s palicami, aromatizer bielizeň, zvlhčovač vzduchu esenciálny olej plošných.


( 0 Hodnotenie )

Počet