WaveTopSign GaAs Focus Objektív Dia. 20 mm FL 38.1 50.8 63.5 101 127 mm 1.5-4" Vysokej Kvality pre CO2 Laserové Rytie Stroj na Rezanie

€8.25


GaAs je použité pre optické okná, šošoviek, zrkadiel, hranoly a optických polotovarov, dosky, disky, plechy, dosky, najmä pre infračervené aplikácie.

GaAs - transparentné v široko spektrálny rozsah od žltej (viditeľné) až ďaleko IČ. GaAs materiál je chemicky inertný, non-hygroskopická a vysoko čistý produkt, ktorý je veľmi účinný v mnohých optické aplikácie vzhľadom k svojej extrémne nízkej hromadné straty, vysoká odolnosť voči tepelnému šoku a stability v prakticky všetkých prostrediach, ľahko opracovať. Ak chcete získať vynikajúcu priepustnosť, GaAs kryštály sú pestované z Chemických Výparov Depozície procesu . GaAs je polykryštalických materiálov, dokazuje vynikajúcu CO2 laser priepustnosťou a je zamestnaný v prepravnej optické komponenty používané v CO2 laserové spracovanie.

Štítky: co2 laserové zrkadlo, papier laserové gravírovanie, silný laser engrave, co2 laser machin, laserové zrkadlo, šošovky, kovové co2 laser objektív, jh laserom co2, co2 objektív, mingben led objektív.


( 3 Hodnotenie )

Počet