1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optický Lúč Splitter Dosky Optické Šošovky Lasera Pre Lasery z Analýzy Spektra Nástrojov Atď.

€5.72


{infomodule}

Názov: 1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optický Lúč Splitter Dosky Optické Šošovky Lasera

Model: A27113

Špecifikácie:

Tvar: Štvorec

Farba: Stredne šedá

Materiál: Optické sklo

Veľkosť: 30×30 mm(1.2×1.2")

Hrúbka: 1.1 mm

T:R: 50%:50%

Kvalita Povrchu:40-20

Výskyt uhol: 45 °

Viditeľné pásmo: 400-700nm

Funkcia

- Optická beam splitter doska je objektív, ktorý umožňuje ľahké čiastočne prejsť, a čiastočne odrážať, aby sme dosiahli účinok rozdelenie svetla. To je potiahnuté, na povrchu so špeciálnou film(Jedna strana je potiahnutá s vysokým odrazom náter; na druhej strane sú potiahnuté antireflexná povrchová vrstva), tak, že dopadajúceho svetla môže odrážať pol prenosu, čím rozdelenie lúč svetla do odráža lúč a preneseného lúč, ktorý tvorí dva lúče.

- Prijíma vysoko precízne optický splitter náter s výhody vysoký lesk, žiadny "duchovia", jasný obraz, žiadne čierne škvrny a žiadne okolité svetlo.

- Možno použiť na lasery, spektrum analytické nástroje, optické prístroje pre detekciu, biologický mikroskop rozpoznávania zariadenia, laserové svetlá, digitálne fotoaparáty, 3D obraz syntéza, atď.

Balík obsahuje:

1 x Optický Lúč Splitter Doska

Upozornenie:

1.Prosím, dovoľte 1-5mm chyba kvôli ručné meranie. Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej, prosím pochopiť.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, a es pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: co2 laserové zrkadlo, mini led lupa, laser štít, dichroickým, dichroickým sklo, optické beamsplitter, gcc, 10000 mw, laser, laser len, co2 laser objektív trubice.


( 1 Hodnotenie )

Počet