5 ks 44 mm Transparentné High Power LED Objektív 60 Alebo 120 Stupňov pre DIY 10w-100w LED Svetlo

€6.32


5 ks 44 mm Transparentné High Power LED Objektív 60 Alebo 120 Stupňov pre DIY 10w-100w LED Svetlo

Vlastnosti: Údaje pre objektív: Názov Výrobku: konvexné šošovky plano-konvexné šošovky LED objektív Materiál: Vysoko borosilikátového skla s nízkym rozšírenie, vysoká teplota, vysoká pevnosť, vysokú tvrdosť, s vysokou priepustnosťou svetla) Teplota: -30 až +200 stupňov Popis Produktu: nesférických dizajn Šošovky priemer: 44 mm priemer vnútorného kruhu: 40 mm Výška: 19 mm / 11 mm Hrana thicknes : 2 mm Ohnisková vzdialenosť: 20mm (len pre referenčné účely) Lúč uhol 60/120 stupňov priepustnosťou Svetla: 98% Tolerancia:+/-0.2 mm Balík obsahuje: 5 x 44 mm Waterclear LED Objektív

Otázka: Ako môžem získať zľavu? Odpoveď: ceny uvedené v našom obchode sú najlepšie ceny môžeme ponúknuť. Je to najlacnejšie ceny môžete dostať. Ak však vaša objednávka množstvo je viac ako 10pcs(celkové množstvo na jednu objednávku), môžete nás kontaktovať pred platby, môžeme pravdepodobne ušetriť náklady na dopravu pre vás. Pre veľmi veľké objednávky, samozrejme budeme ponúkať niektoré zľavu. Prosím, postupujte podľa nižšie proces na získanie zľavy. 1. Objednávku prvé, nemusia platiť okamžite. 2. Nechajte nám správu a povedzte nám, množstvo a spôsob dopravy chcete. 3. Budeme meniť množstvo pre vás, akonáhle je to možné. 4. Poslať platbu. Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal zásielky na dlhú dobu? Odpoveď: Ak sledovanie informácie ukazuje doľava Čína (pevninská časť) alebo Hong Kong, ale žiadne informácie o miestnej pošty webovej stránke, parcela, teraz je na ceste k vašej krajine, alebo prišli na svoje krajiny, ale žiadne aktualizované informácie získané z miestnej pošty napriek tomu, buďte trpezliví a čakať. Ak ochrana čas je menej ako 10 dní, ale stále ešte dostal pozemok, prosím, kontaktujte nás, budeme rozširovať o ochranu čas pre vás a pokúsiť sa nájsť príčinu meškania a snažiť sa riešiť a povie vám najnovšie informácie sme dostali.

Štítky: vypuklé sklo, vzduch purifi, vypuklé len, objav lov rozsah, 15 stupeň led objektív, mingben led objektív, klinec prenos, guľovitých collimator objektív, led ľan, Objektív.


( 1 Hodnotenie )

Počet