Mäkké Silikónové Vaginálne Geisha Loptu Smart Loptu Vibrátor Kegel Loptu Ben Wa Loptu Vagina Sprísnenie Výkon Stroja sexuálnu Hračku pre Ženy

€4.35


Mäkké Silikónové Vaginálne Geisha Loptu Smart Loptu Vibrátor Kegel Loptu Ben Wa Loptu Vagina Sprísnenie Výkon Stroja sexuálnu Hračku pre Ženy

Prijať DROPSHIP služby.

Špecifikácia: Poznámka: Priemer a hmotnosť lopty: malé guľôčky(35mm, 40 g), stredne loptu(30 mm, 54 g), veľké loptu(32mm, 63 g). Podrobné veľkosť, prosím, postupujte podľa obrázka tak, ako showe nižšie. Ak potrebujete prispôsobiť farby alebo viac informácií, prosím zanechať správu, ďakujem! O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude plná žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportaion.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, sviatkov, a tak ďalej. Ak objednávka nebude prijaté v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím bepatient.

O spätnú Väzbu Sme zreteľom zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: geisha kimono, na dennom poriadku rabbit vibrátor, moje sexuálne hračky, fluffi sliz, plyšové, sex hračky, veľké vagíny, vibrat, muž masturb, nastaviť cockring.


( 2 Hodnotenie )

Počet