Bezdrôtové Dilda AV Vibrátor Čarovný Prútik pre Ženy Stimulátor Klitorisu USB Nabíjateľné Masér Sexuálne Hračky pre Svalové Dospelých

€8.88


►NEPREMOKAVÉ & BEZDRÔTOVÉ: vode-odolné silikónové kože pokrytie umožňuje použitie v vaňou, sprchovacím kútom alebo kúpele. Nie chaotický drôty na kravatu si dole! ►PRENOSNÉ & NABÍJATEĽNÁ: Kompaktný a ľahký, prútik masér je ideálny pre cestovanie.S postavený v 500mA lítiovej batérie, USB nabíjací kábel súčasťou(nie je súčasťou nabíjačka). To najlepšie pre váš zdravý život. ►NASTAVITEĽNÁ RÝCHLOSŤ a VIBRÁCIE: jemné a upokojujúce alebo vysokej intenzity, na výber je všetko na vás. S 20 vibrae a 8 výkonné rýchlosti, vyberať si môžete byť istí, nájsť perfektné intenzitu práve pre vás. ►WHISPER QUIET: prútik masér má výkonný a absolútne tichá motor tak nie je potrebné sa obávať nahlas, rušivé zvuky. ►SILNÝ MOTOR & & USB NABÍJATEĽNÉ – Veľký motor s extrémne silný až 7200 rpm, by mohli pomôcť uvoľniť a zmierniť bolesti na nohy, lýtka, pliec, krku, chrbta, svalov, ramien a nôh. Popis produktu ❤Typ Položky:G Mieste Vibrátory,20 Vzoroch a 8-Rýchlosť ❤Lekársky Silikónový Materiál,Bezpečné a Spoľahlivé Používanie ❤Farba:Ružová,Fialová,Čierna ❤Hladina Hluku:

►NEPREMOKAVÉ & BEZDRÔTOVÉ: vode-odolné silikónové kože pokrytie umožňuje použitie v vaňou, sprchovacím kútom alebo kúpele. Nie chaotický drôty na kravatu si dole! ►PRENOSNÉ & NABÍJATEĽNÁ: Kompaktný a ľahký, prútik masér je ideálny pre cestovanie. Nabíjanie pomocou pripojenia USB kábel súčasťou(nie je súčasťou nabíjačka). V priebehu 2 hodín používania na jedno nabitie! ►NASTAVITEĽNÁ RÝCHLOSŤ a VIBRÁCIE: jemné a upokojujúce alebo vysokej intenzity, na výber je všetko na vás. S 10 Vibračné Vzory, vyberať si môžete byť istí, nájsť perfektné intenzitu práve pre vás. ►WHISPER QUIET: prútik masér má výkonný a absolútne tichá motor tak nie je potrebné sa obávať nahlas, rušivé zvuky. Popis produktu ❤Typ Položky:G Mieste Vibrátory,10 Vibračných Vzorov ❤Lekársky Silikónový Materiál,Bezpečné a Spoľahlivé Používanie ❤Farba:Ružová ❤Hladina Hluku:

Štítky: moje sexuálne hračky, dick, desiatky stroj veľká, svorka hračka, sex hračky, dildo xxl, vibrat, sex, Palička, čarovný prútik.


( 1 Hodnotenie )

Počet