TELESIN Pre GoPro 9 ND8 ND16 ND32 Objektív Filter Nastavený Hliníkové Zliatiny pre GoPro Hero 9 Akčné Kamery ND Objektív Accessoreis

€14.94


Prosím, pozor!

Ak si zvolil doprava z Poľska a Španielska,niektoré poštových smerovacích čísel nie sú k dispozícii poštou. Ak sme nemôže dodať tovar, budeme vás kontaktovať, aby stornovať objednávku. Ďakujeme za pochopenie!

TELESIN Pre GoPro 9 ND8 ND16 ND32 Objektív Filter Nastavený Hliníkové Zliatiny pre GoPro Hero 9 Akčné Kamery ND Objektív Accessoreis

Funkcia

1.Gorilla Glass,trvanlivé a odolné proti Poškriabaniu. 2.Multi-layer vrstvy,vodotesný a oilproof. 3.Hliníkové zliatiny, odolnosť voči korózii. 4.9 H tvrdosť,poškriabaniu bez zanechania známky.

ND Filter

1.Znížiť množstvo viditeľného svetla, ktoré vstupuje do objektívu, čo umožňuje používateľovi využívať širšie otvorov alebo pomalšie rýchlosti uzávierky, a to najmä v jasných podmienok. 2.Práce, najmä dobre pre portréty, ktoré umožňujú fotografom znížiť hĺbku ostrosti, výrobu príjemné rozostrenie pozadia pri zachovaní predmet v ostré zameranie. 3.Zdôrazniť pohyb povolením pomalej rýchlosti uzávierky svetlo, dáva život fotografie, ktoré by inak vyzerať zamrznutá v čase. 4.Tento konkrétny filter je multi-pogumované, aby sa minimalizovalo odraz na filter povrchu, ktorý znižuje oslnenie a "duchovia", a vytvára ostrý kontrast a dobre vyvážené farby.

Špecifikácie:

1.ND 8 16 32 filter:83 g 2.Veľkosť balenia:11.3 cm*7 cm*4,7 cm

Obsah Balenia

ND 8 16 32 Filter Nastavený: 1x ND8 1x ND16 1x ND32 1x Balenie Box

Štítky: fotoaparát hybrid, sony rx100, gopro 9 hrdina, gopro telesin, 9 gopro, 4k go pro, dóm gopro hero 9, tianya nd, nikon z6, republikánskej strany.


( 2 Hodnotenie )

Počet