Kase Magnetické Sen Filter adaptér Krúžok pre Vytvorenie Hmlisté A Snový Estetický Efekt ( 67mm / 72 mm / 77mm / 82mm )

€51.27


Kase Zrkadlo Filter: magnetického filtra dizajn je pohodlný a pohodlné, bez ohľadu na to, demontáž alebo stohovanie. Sa zabránilo zaseknutiu nite a objektívu k jeho poškodeniu počas objektív inštalácie.

Pri fotografovaní portrétov, mnoho ľudí, dúfam, že efekt fotografie budú hmlisté a zasnená, zakryť jemné vrásky alebo akné na tvári;

Keď fotografujete krajinu alebo zátišia, občas sme tiež zvážiť pridanie niektorých romantických a mäkké atmosféru na scénu, alebo robiť snímky mätúce a zasnená.

Karta farebné fantasy magnetické filter môže byť použitý pre denné portréty a obchodných portréty/svadobné fotografie. Po použití karty farebné fantasy filter, ho môžu nielen zlepšiť imidž účinok, ale aj maska tváre vady (vrásky, pehy, akné, akné na pokožke) , Pórov, atď.), taktiež môžete vytvoriť okolité objekty a svetla produkujú oslňujúci a snový špeciálne efekty založené na originálny obraz. Výrazne znížiť post-spracovanie práce. To je viac schopný strieľať požehnania božieho svetla, rovnako ako rozprávkový pocit.

Kožu na znak okamžite skrášľuje, masky tváre vady charakter, a zároveň zmäkčuje svetlo, zvyšuje umelecký účinok fotografie a vytvára mäkké a snovej atmosfére.

Pod osvetlenie obrys svetla, s fantasy filter, môžete strieľať požehnanie víla svetlo, rovnako ako rozprávky pocit z rozprávky.

Do snového mäkký efekt sa nezmení ostrosť obrazu. Celá práca okamžite predstavuje snov a čerstvý pocit, upravuje akné na tvári charakteru, a whitens pokožky s jedným kliknutím. V rovnakom čase, môže zmäkčiť svetlo, zvýšenie umeleckej vplyv na fotografiu, a vyrábať malé čerstvé a snovej atmosfére.

Pomocou karty farebné fantasy filter strieľať kvety, snové mäkké svetlo magicky účinok ukazuje jedinečné textúry a detaily o kvety. Vyzerali tak skutočné, ale tak, éterické a kvety sa vznášala dreamily vo vzduchu.

Po použití karty farebný sen filter, môžete zmeniť efekt atmosféry hľadiska do určitej miery tak, že scéna má hmlisté a mäkký efekt. Scenérie fotografovanie funguje bez straty ostrosti v haze a prehľadnosť v blur, pridať nejakú romantickú a mäkké atmosféru na scénu .

Štítky: filter gél, objektív filtre 67mm, fotoaparát filter, filter gnd, Filter 72 mm, 77mm krúžok, Filter 67 mm, filter kolesa qhy, film filter, 82mm bmw znak.


( 1 Hodnotenie )

Počet