ZOMEI 720NM Infračervené zrkadlo Infračervené X-RAY IR Filter Pre DSLR objektív, Zrkadlo Podiel Rimmed 43/46/ 49/52/55/58/62/67/72/77 mm

€8.01


infra-červený filter viac dostupné veľkosti Vysokej prenosovej

1.Dôveryhodný Kvality.

2.Špeciálny Farebný Displej Box ZNAČKY ZOMEI FILTRA je veľmi kvalitné!!!

Možno, že cena je vyššia ako ostatní,ale zistíte, že to hodnota za peniaze!!!

Špecifikácie : Veľkosť Ôk : Balík Zahrnuté: Slim Infračervený Filter 720 x1 s originál krabici

Infračervené mikroskopom je možné použiť aj pre fotoaparát / kamera / ostatné zariadenia používané; vám umožní zažiť rôzne streľba

Tipy: Viď obrázky nižšie pre porovnávacie zábery s a bez použitia filtra.

IR Filter ponúkame je dvojité vlákno s 680nm, 720nm, 760nm, 850nm a 950nm(IR680 IR720 IR760 IR850 IR950)pre Objektív z 37mm, 43mm, 46 mm, 52mm, 55mm, 58mm,62mm, 67mm, 72 mm a 77mm v našom obchode.Odporúčame vám vybrať vhodný tie pre váš fotoaparát.Rôzne IČ filtre majú rôzne efekty. Môžete použiť filter, jednotlivo alebo v kombinácii, aby vyhovoval vašim dopytom. 950nmis vhodný pre vonkajšie a silné svetlo používať.850nmis vhodný pre vonkajšie a silné svetlo používať.760nmis vhodný pre vnútorné a slabé svetlo používať.720nmis vhodný pre vnútorné a slabé svetlo používať.680nmis vhodný pre vnútorné a slabé Tiene použitie.

Popis Výrobku :

1). Naše filtre sú všetky v plnej veľkosti a diskrétne. Filter sa zobrazí na ľudské oko ako ploché čierne sklo. Prsteň nemá žiadne označenia a je ploché čierna/strieborná.

2). Filtre sú tiež užitočné pre infračervené fotografie. Infračervené kamery film nie je len extrémne vysokú rýchlosť, ale tiež obrázky často vyzerajú celkom inak, keď pozrieť v infračervené spektrum. Vám môže byť schopný vidieť cez oblaky, odhaľovanie falošných dokladov nájdete bežne neviditeľné obrázky, činu analýza, Kirlian (Kirlian) fotografia a vytvoriť dramatické zábery.

3).S filtrom na mieste 99% svetla je vidieť voľným okom, je blokovaný a len infračervené svetlo je filtrovaný cez. Technicky voľným okom, nemôže vidieť, 100% čierna, ale s infračervený filter a vaša videokamera špecialista funkcie, budete magicky môcť.

4).Infračervené filtre blokujú všetky viditeľné svetlo nechať len infračervené svetlo prechádza. Tieto filtre sú určené pre použitie na kamery, ktoré sú citlivé na infračervené. Filtre sú konštruované z optická presnosť zem a leštené sklo. Zobrazujú sa úplne čierna pre ľudské oko. Ak sa budete držať 850nm filtra až do jasného svetla, uvidíte svetlo žiarovky slabo. Ak sa budete držať 950nm filter jasné svetlo, filter sa zobrazí úplne nepriehľadné. Filtre sú skvelé pre prezeranie za úplnej tmy ak máte infračervené iluminátor. Blokovanie viditeľné svetlo umožňuje dosiahnuť správne zaostrenie od infračervené svetlo a viditeľného svetla majú rôzne zameranie vlastnosti. 5).Filtre môžu byť použité pre mnohé skryté bezpečnostných a sledovacích aplikácií. Pomocou filtra v spojení s infračerveným zdroj svetla a infračerveného citlivé kamery, môžete vidieť v úplnej tme.Filtre môžu byť použité lovci vyhľadávanie pre hru v noci. Nielen filtra nechajte hunter zostať nenápadný, ale zviera má tendenciu znížiť pohybu ako infračervené svetlo poskytuje mierne teplo.

6).Filtre môžu byť použité v detských monitorovacích aplikácií. Pomocou infračerveného zdroja svetla, rodič môže zobraziť dieťaťa v úplnej tme, bez nutnosti zapnúť svetlo a rušiť dieťa.

7).Tento filter môže byť tiež použitý na dosiahnutie "X-Ray" efekt. Krátko, X-Ray efekt bol objavený v roku 1997, keď pre Sony predáva Nightshot (NiteShot) 0 Lux Handicams. Používateľov zistil, že ak infračervený filter bol pridaný do fotoaparátu a fotoaparát bol prevádzkovaný v denného svetla, fotoaparát by mohol niekedy pohľad cez oblečenie. Tieto filtre sú tiež niekedy nazýva Infračervené Pass Filter, Vidieť Cez Filter, X-Ray Filter alebo Vidieť Cez Oblečenie Filter. Tento efekt je najviac viditeľné na tmavých syntetické tkaniny.

Štítky: pm2.5 uhlím na koni maska, parker olejové filtre, filter zomei, ir infračervený filter, šošovky, dvere canon 1200d, statív sirui, nabíjačka gba, filter mavic mini, pásmového.


( 9 Hodnotenie )

Počet