2 KS 300 DB Vlak Klaksón pre nákladné auto Hlasné Vzduchu Elektrické Slimák Dvojité Horn Zúri Zvuk pre Automobily, Motocykle Bicykle, Lode

€8.83


2 KS 300 DB Super Vlak Klaksón pre Nákladné vozidlá,Elektrické Slimák Roh, Vysoká Vzduchu Elektrické Slimák Dvojité Horn Zúri Zvuk pre Nákladné Autá, automobily, Motocykle, Bicykle & Lode s 12v Napájanie

Funkcia :

【300DB Vlak Horn pre Vaše auto] vyzýva Našich 300DB(2*150DB) Vlak Horn ponúka najhlasnejší zvuk na trhu, a zároveň je najviac kompaktný Vlak Horn ponúkané.

【Dual tone hlasno] vyzýva vnútorného štiav, dizajn, až 300DB hlasitosti, vám dáva nahlas varovať ostatných, a poskytuje určitú bezpečnosť jazdy. Naše 12V slimák horn vám môžu pomôcť znížiť zbytočné zranenie.

【Inovatívny Dizajn] vyzýva: Naše Horn sa vyznačuje extrémne silný priamo injekčne mini-kompresor naozaj poplatok a amp až zvuk! Všetky integrované do jedného malé, ale výkonné zariadenie!

【Široká Kompatibilita] vyzýva: Vlak Roh je Vhodný Pre Takmer každého Vozidla! Zároveň je To ideálny upgrade pre nákladné vozidlá, náš roh je tiež kompatibilný s Suv, osobné automobily, člny a motocykle.

【Vodotesný Materiál] vyzýva ABS materiál polymér, silná odolnosť proti korózii,vodotesný výrobok,nebude si hrdzavé a na okruhu krátke keď prší.

Popis výrobku:

1.Kompaktný Dizajn.

2.300 DB Hlasitosť Zvuku, najsilnejších na Trhu!

3.Nahlas, Jasné a Hlboké Vlak-Ako Zvuk.

4.Jednoduchá Inštalácia.

5.Kompletné Vody a Odolnosti Počasiu.

Špecifikácia:

Napätie: 12V

Frekvencia: nízke 410HZ vysokej 510HZ

Hz hladina hluku: 300 dB

Výkon: cca. 48 W

BALENIE OBSAHUJE:

2 X 300 DB Super Vlak Klaksón Pre Nákladné vozidlá

2 x Plech Žehlička

2 x Skrutka Klobúk

Poznámka:

1. V dôsledku rozdielov medzi jednotlivými obrazovkami alebo displej osvetlenie, naše produkty môžu mať malý farebný rozdiel.

2.Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm.

Štítky: procesor ryzen, klaksón nahlas, horn, air horn, kovové vlak horn, krém slimák, horn truck, jedlo prípojného vozidla, super soco ts, truck trúba.


( 1 Hodnotenie )

Počet