VR - Rohy konzoly a 2ks 12v 115DB Super Vysoká Kompaktný Elektrický Air Horn Pre 2008-Subaru Impreza WRX / STi

€6.27


VR - Rohy konzoly a 2ks 12v 115DB Super Vysoká Kompaktný Elektrický Air Horn Pre 2008-2014 Subaru Impreza WRX / STi

Použitie: Pre 2008-2014 Subaru Impreza WRX / STi.

Vozidlo kompatibilita grafy sú LEN pre REFERENČNÉ účely. Skontrolujte, či vaše vozidlo, aby zodpovedali vašim potrebám

Vlastnosti a Výhody: Držiaky na Rohy sú riešené v troch variantách, umožňujúce vynikajúcu priľnavosť na váš konkrétny model WRX. Je prispôsobený pre konkrétne modely robí pre lepšie obutie ako konkurentov univerzálne držiaky. Držiaky prísť s štrbinový montážne body pre rohovej zostavy. Tieto povoliť pre jemné doladenie polohy rohy pracovať s unikátnymi systémami. Tým, že ponúka viacero montážne body spojenia medzi radiátor podporu a držiak je spevnené a znižuje nežiaduce flex za všetkých jazdných podmienok. Tento zátvorkách sú navrhnuté tak, aby vydržali všetky podnebie a nie únavy v priebehu životnosti produktu Textúra s práškovým nástrekom čierna s živé logo, Držiaky na Rohy sú garantované, aby naďalej vyzerať skvele, zatiaľ čo používa.

Rozmery a Materiál: Materiál: Vyrobené z ohňovzdorného, presnosť laserom, rezanie laserom, CNC a tvoril 304 Nehrdzavejúca Oceľ Farba: Čierna.

Package Zahrnuté: 1x Držiak. 2x Hadice (100% Zbrusu Nový, Nikdy Použitý, Alebo Nainštalované)

Štítky: subaru impreza, oka subaru wrx sti, vzduch purifi, horn, air horn, impreza wrx, impreza, dual horn 12v, rné, wrx.


( 2 Hodnotenie )

Počet