FARBIN Klaksón 12V/24V 150db Super Loud Air Horn s Kompresor, Kompaktný Roh Auta pre každé Vozidlo

€37.26


Máte stretnutie v týchto prípadoch?

1. Chodcov chodiť v prednej časti auta, ignorovanie svojej existencie; 2. Som omrzel čaká netrpezlivo; 3. Ostatné vozidlá zaujímajú moje lane, nemám spôsobom; 4. Pri predbiehaní na diaľnici, big truck nepočuje môj roh. FARBIN high-decibel air horn rieši svoje problémy! Je čas, aby si super loud air horn pre vaše auto!

Názov: FARBIN Slimák Air Horn Farba: Čierna / Červená Hladina zvuku: 150DB Napätie: 12V / 24V Prúd: 15A Package Hmotnosť: 950g Materiál: Medený Drôt Cievky +Hliníkové Hlave Čerpadla + Oceľové teleso Čerpadla + ABS Shell sa Pouţiť: 12V pre Auto / Kamión / Jeep / Pickup / RV / SUV / MPV / Van/ Motocykel 24V pre Vlak / Veľký voz / Buse / Školského Buse / Loď /Nákladný automobil / Traktora

FB-S11-RF 12V/24V

Zahŕňa roh + skrutka / matica / Pad + filter

FB-S11-RW 12V/24V

Zahŕňa roh + skrutka / matica / Pad + filter + relé + postroj

FB-S11-RB 12V/24V

Zahŕňa roh + skrutka / matica / Pad + filter + relé + postroj + 3 M drôt tlačidlo

Vysoký Objem:To môže produkovať 150dB silný zvuk. Keď sa budete riadiť, nikto nebude ignorovať zvuk. Vysoká kvalita: air horn je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a životnosť a môže pracovať v rôznych teplote prostredia.

Nový Inovovaný Kompresor: Červená meď cievka, vákuové chrómovanie, rýchle reakcie,nie je potrebné mať vzduchu zdroj na aute.

Jednoduchá inštalácia: Voliteľný s vlastné bezpečnostné relé postroj auta, s elektroinštalácie pokyn obrázok,naše roh je veľmi ľahko nainštalovať.

Nezávislé ovládanie: Tlačidlo prepínača môžete ovládať reproduktor samostatne, a to tak, že si môžete vybrať, ak chcete použiť reproduktor alebo vaše pôvodné klaksón v rôznych jazdy prostredia.

Niekoľko spoločné rozvody chyby: 1. Po pripojení riadok, stlačte horn tlačidlo,ak horn nebude zvuk, a relé nebude klapať, čo znamená, že modrej čiare a biele čiary sú nesprávne pripojený. Mali by byť pripojené na napájanie z pôvodného vozidla resp. Môžu sa spojiť africkom riadku pôvodnej auto alebo batériu. 2. Vzduchové čerpadlo je kňučať zvuk, ale africkom neznie, čo znamená, že pozitívne a negatívne terminály podľa čerpadlo vzduch sú pripojené reversely. Žltý vodič by mal byť vložený do pozitívny pól a čierny vodič do záporný pól. 3. Zvuk trúbky nie je stabilné, a niekedy to bude prestávka. Je to preto, lebo tam je farba rámu, kde čierny vodič je uzemnený, ktorý ovplyvňuje normálne moc na záporný pól. Tak dlho, ako je pripojený na dobrý výkon, na pozícii, je to OK. Ak máte akékoľvek inštalácie a rozvody problémy, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť a my vám bude slúžiť, až kým nebudete spokojní! Ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu FARBIN produkty!

Štítky: air horn motocykel, klaksón nahlas, horn, horn vlak, roh pre auto hlasné, signál kia horn, audi air horn, air horn, horn truck, horn klaxon.


( 2 Hodnotenie )

Počet