Avatarcontrols 5w Smart Žiarovky GU10 Základňa Kompatibilná s Alexa/Domovská stránka Google BR30 WiFi Stmievateľné LED Svetlo, Hlasové Ovládanie RGBW

€9.77


Avatar Kontroly Smart Žiarovky

Avatar Kontroly smart žiarovky vám umožňuje vytvárať vlastné scény pre vaše zariadenie tak, že beží ako sa vám páči, vám umožní zažiť múdrejší životný štýl. Môžete ovládať vaše svetlá, nech ste kdekoľvek a kedykoľvek, nastaviť časovač, iný jas, farby so smart život app.

* Inteligentný Život aplikáciu diaľkové ovládanie * Ovládanie hlasom(Alexa/Google Home/IFTTT) * Skupina kontrolu a zariadenie zdieľania * Podporuje iba 2,4 GHz Wi-Fi siete * Dlhá Životnosť * Úspora & Široké Použitie

Inteligentný Život

Je potrebné Stiahnuť Inteligentný Život APP Hľadanie "Inteligentný Život" na Telefón alebo Naskenujte kód QR na užívateľský Manuál na stiahnutie. Nastavenie vášho Inteligentného Života účet. Pridať Zariadenie>Osvetľovacie zariadenia a potvrďte zariadenie v Aplikácii. Pripojte žiarovka do miestneho 2.4 G WIFI s telefónom, pripojenie na to.

Tipy o Inteligentný Život APP

1,WiFi Kapela Smerovače - Len 2,4 GHz. Ak váš smerovač vysielanie oboch z 2,4 a 5 ghz, prosím vybraných 2,4 GHz, úplne vypnúť a 5 ghz siete pôjdete do vašich nastavení smerovača (zadajte router IP adresu do internetového prehliadača, zvyčajne niečo ako 192.168.1.1), núti vaše telefónne pripojenie na 2,4 GHz siete. Máte možnosť zmeniť siete na 5 GHz opäť po pripojení; 2,Slabý Internet - Prosím, snažte sa, aby váš smart plug a smerovač čo najbližšie pri prvom pripojení, môžete zmeniť miesto po pripojení úspešne; 3,Stav Pripojenia - Ak indikátor nemá bliká pri pripojení smart žiarovky pre prvé pripojenie, prosím, zapnite off on off on a zistiť, či je to nezačnú blikať rýchlo.

Alexa Pripojenie

Prihláste Alexa Aplikáciu, vyberte Zručnosti, ako aj hľadať "Inteligentný Život". Vyberte položku Inteligentného života vo výsledkoch vyhľadávania, a potom kliknite na tlačidlo Zapnúť zručnosti. Ak účet bol viazaný, kliknite na Zakázať Zručnosti a kliknite na Povoliť, aby sa viažu nové konto. Vstup váš účet registrovaný na zabezpečenie Inteligentného Života App

Tipy pre synchronizáciu so Alexa

1, je Potrebné stiahnuť Inteligentný Život app a pripojte ho úspešne. 2, Alexa aplikácie prepojené Inteligentný Život účtu, je rovnaký ako Inteligentný Život účet. Ako jedno použitie, telefónne číslo, jedno použitie e-mailovú adresu, nebude to fungovať. 3, Prosím, názov smart žiarovky bez arabské číslice alebo špeciálne znaky, je lepšie názov smart žiarovky s názvami, ktoré možno ľahko pochopiť. a objavte znova. 4. Skontrolujte, či je sieť Wi-Fi je ešte 2,4 GHz.

① :Skupiny Ovládanie To je dobrá voľba pre strany alebo na iný festival, užiť si svoj čas

② :Časovač Čas nastaviť vopred, ušetriť čas a spotrebu elektrickej energie, Pohodlné a bezpečné

③ :Diaľkové Ovládanie Diaľkové ovládanie, č hub potrebné. Kontrolné svetlo kdekoľvek a kedykoľvek

④ :Ďalšie funkcie Tlmené svetlo, aby bolo jasnejšie, zmeniť farbu, aby vyhovoval vašim potrebám

Štítky: smart home, alfawise zásuvky, ručné reproduktor, laditeľné biela, ampulky fotoaparát, wifi, skvelý led gu10, gu10 smart, g24 zásuvky, žiarovka homekit, žiarovka gu10 wifi.


( 0 Hodnotenie )

Počet