Benepaw 3 V 1 Oblúk Mačka Samostatne Starostlivosti Prečesať Kefou Odolné Mačiatko Škrabanie Príspevkov Hračky Pre Mačky Masáž Stabilný Antislip Dreva Base

€20.20


Mačky milujú to self - groomer & masér všetko v jednom! Pomáha zastaviť prelievanie & poškriabaniu udržať váš domov vlasy zadarmo! Nemusíte robiť vôbec nič! Vaša mačka sa môže len prechádzka oblúk a štetiny sa postará o zvyšok!

Ideálny pre mačky všetkých vekových kategórií! Mačiatka, Prime, zrelých a starších mačiek profitovať z pravidelnej starostlivosti relácie doma. Mačky venovať veľkú časť svojho dňa na čistenie a úpravu ich srsť a pazúry.

Menej vlasov gule viac vlasov odstrániť a oprášil svoju mačku menej vlasov vaša mačka bude prehĺtať. Arch bude Kefa na srsť a jemne masírujte vaša mačka ideálne pre kúpeľnú liečbu!

Odolná konštrukcia: cat Grooming arch bolo najlepšie kvalitných materiálov a s osobitným dôrazom na detail pre dosiahnutie najlepších výsledkov. Zhotovenie klenby je veľmi silné a stabilné pre maximálnu odolnosť a stabilitu. Non-protišmykové Dizajn

Štítky: mačka príslušenstvo india, loď dragon model, škrabka masér mačka, cat hračka pre, loc pierko, taonmeisu mačka masér, mačka príslušenstvo scool, mačka led hračka, Mačka, led pet tag.


( 1 Hodnotenie )

Počet