Zvárané YG8 Zliatiny T Zapichovanie Kotúčové Frézy 14*2*4t-taktné Typ Frézy pre CNC Mlyn Tvrdosť drážkou pera Endmills Nástroj

€5.81


Informácie O Produkte

Náš sklad

Doprava

spôsob platby:

1) akceptujeme Alipay, Western Union, TT alebo bankovým prevodom.

2) Platba sa musí skončiť najneskôr do 7 dní od zadania objednávky.

3) Ak sa nemôžete objednávku ihneď po aukcia, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Doprava:

3) My len loď do objednávky adresu potvrdené www.tantra-egypt.sk. Ak by ste chceli zmeniť svoju adresu, prosím e-mail nás 24 hodín po zaplatení.

4) dodacia lehota je poskytované dopravcom a môže sa líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5) v prípade, Ak ste nedostali balík do 60 dní od dátumu platby, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať dodanie a reagovať na vás do 24 hodín.

7) Dane a skryté poplatky nie sú zahrnuté v predajnej cene. Obráťte sa, prosím, colný úrad vo vašej krajine, určiť dodatočné poplatky vám budú naúčtované pred uplynutím ponúkanie/nákup.

Návrat:

1) kupujúci skontrolovať balík po obdržaní tovaru. Ak je balík poškodený počas prepravy, prosím, prihláste sa obale a bude sa vrátil k nám.

2) Ak sa potrebujete vrátiť, kontaktujte náš služby zákazníkom zástupcu, dajte nám vedieť, podrobné otázky a poslať nejaké fotky, na potvrdenie. Potom si spiatočnú adresu.

3) Ak kupujúci vráti, sme nemôže prijímať balíka. Nebudeme vyriešiť túto situáciu a kupujúci je zodpovedný za jeho účinky.

5), Ak tam nie je chyba, všetci non-predávajúci vráti 20% vrátenie poplatkov a kupujúci je povinný zaplatiť vrátiť expedičný poplatok. (Napríklad, ste urobili zle model alebo nesprávnej farby).

6) prijímame len vracia z pôvodného balenia.

Komentáre:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a päťhviezdičkové hodnotenie predajcu. Ďakujeme!

Štítky: Diamantový kotúč píly, pevný disk, chilofone, 50g drôt spájkovanie, lizard kovov, disk dreva, mgivr2520, zlato číslo, HDD, mggn300.


( 0 Hodnotenie )

Počet