1PCS C05H SCLCR03/SCLCR04/STUBR06/SWUBR06 Volfrámové ocele Zemetrasenie odpor Vnútorného otvoru otáčania nástroja CNC Sústruženie príslušenstvo

€13.23


Ak máte veľký objem predaja, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis, ja vám dám väčšiu zľavu. Tovar bude dodaný v 1-2 pracovných dní po obdržaní vašej platby budú všetky položky testované pozorne, ako to je expedovaný. Sledovacie číslo bude poskytnuté po pošleme vaše položky,môžete sledovať vaše položky sledovacie číslo.? Lodné informácie sa ukázali po 2-3 dňoch po položka je expedovaný. Čas dodania závisí od colnej politiky určenia alebo iné faktory,takže to môže trvať dlhšie, niekedy. Vzhľadom na osobitný charakter určitých krajinách a iné vplyvy z dopravy, je odporúčané, aby ste zadať www.tantra-egypt.sk Starať-Free Logistiky, ktoré je oficiálne logistiky. Ak sú tu iné okolnosti, logistiky bude automaticky kompenzovať vás.

Štítky: nástroj pre rezanie otvorov v kovu, avellanador kovov, 2 flauty nastaviť, hss prút, Kobalt rýchloreznej ocele, vŕtačka list, karbidu frézy na kov, kobalt diera, 16 mm hex, 12 mm do 14 mm adaptér.


( 3 Hodnotenie )

Počet