Právnik Art Nástenné Hodiny Advokát Darček Vinyl Nástenné Hodiny Law School Darček Práva Študenta Darček Právnik Umenie Gavel Advokátska Kancelária Dekor

€16.17


Vinyl LP Nahrávanie Retro Nástenné Hodiny

Sme naše hodiny zo starých , použitých vinylových platní.

Vďaka našej oddanosti hudby dávame nový život pre použité a zabudnuté vinylových platní, sme sa, aby boli funkčné, krásne a výborne vyzerajúci súčasťou vášho interiéru.

Aj pre všetky eco-friendly ľudí - použitie vinyl ako užitočný materiál znižuje spotrebu nové suroviny.

Stále, hudobných fanúšikov by sa nebojí, vytvárame hodiny od záznamy, ktoré sú už hrateľné - to je dôvod, prečo albumy môžu mať veľmi menej škrabancov.

ŠPECIFIKÁCIA:

Všetky hodiny sú vyrobené z 12 palcový (30 cm) recyklovaného vinylových platní. Skutočnú veľkosť po vystrihnúť sa bude líšiť v závislosti na tvare. Ciferník je Nálepka Vinyl Labelu Poslal Náhodne Typ batérie: 1 AA Batéria (Nie je súčasťou)

HODINY MECHANIZMUS:

Používame vysoko kvalitné tichý plávajúce rovnováhu mechanizmy. By sme nechceli rušiť váš spánok. Dobrý spánok je veľmi dôležité, aby nás.

BALENIE

Hodiny sa odošle odolné, estetický obal z recyklovaného papiera. Všetko je profesionálne zabalené, používame polystyrénu vo vnútri ochranných dištančné, aby váš produkt vydržať všetky výzvy počas prepravy :). Snažíme sa o to, aby svoj pozemok dosiahli svoj cieľ čo najrýchlejšie a bez úhony.

ZLEPŠENIE VÁŠHO DOMOVA VZHĽAD

Vynikajúci darček pre každú príležitosť a dobrý dekorácie pre spálne, detskej izby, obývacej izby, bar, obchod, kaviareň, reštaurácia a strán.

LED Osvetlenie Funkcie:

Regulátor pracuje na on/off a režimy svetla. To je malý a veľmi šikovný. Diaľkový ovládač vyžadujú CR2025 batéria (NIE je súčasťou) funkciu. Svetlá sami majú veľmi pekný lesk. Tam sú k dispozícii 7 farieb a 3 jas režimy. V prípade, že ste objednávanie hodiny s podsvietením, dostanete -vinyl hodiny s led lineárne; -IR RGB LED diaľkové ovládanie; -1.8 metrov USB kábel; -Na 5V adaptér, budú tiež zaslané spolu podľa dodaciu adresu.

Vitajte Zvyk, Aby

PÁČI NÁPAD, ALE NEPÁČI DIZAJN? POĎME UROBIŤ NOVÝ SPOLOČNE! – Len dajte nám vedieť, čo by ste chceli vidieť na vaše osobitné hodiny a my vám pripravíme nový design pre vás. Náš návrh tím bude náčrt hodiny vo väčšine prípadov do 24 hodín. Budete môcť skontrolovať to, komentovať a požiadať o revíziu (ak je potrebná), kým si nie ste úplne spokojní s dizajnom.

Štítky: kolo hodiny mechanizmus, osud merlin, hodiny nordic stenu, hodiny mechanizmus matica, hodiny dekorácií na stenu, pre dušu, právnik úradu, asassins mužov, veľká kancelária, hodiny na stenu.


( 1 Hodnotenie )

Počet