Nordic Dizajn Quartz Hodiny Stlmiť Ginkgo Leaf Nástenné Hodiny Obývacia Izba Osobnosti Creative Móde Hodiny Nástenné Nordic Luxusné Hodiny

€47.52


platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

Doprava:

1) Budeme odoslanie objednávky do 3 pracovných dní a v zmysle platobných čas, venujte prosím v čase, keď si ho objednať.

2) tovar zasielame do celého sveta čína post air mail, EMS a DHL.

3) Parcela dosiahne väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní. (v niektorých krajinách môžu potrebovať viac času)

4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až do 30 pracovných dní.

5) Položiek dorazí v o 15-45 deň po odoslaní (Brazília 60 dní), tak prosím neotvárajte spor pred dodaním. Prosím, kontaktujte nás, ak sa položky nemôžu prísť na dobierku, budeme rozšíriť dodanie.

Záruka a ručenie:

* Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

* Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

komentáre:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je veľmi dovoz k nám. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Si myslíte, že máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negtive spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom

Regenerácia:

Milí kupujúci, sme úprimní na www.tantra-egypt.sk, ak vám uspokojiť našich produktoch a službách, prosím dajte nám 5 star spätnú väzbu. Vaše uznanie je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, kontaktujte nás prosím zanechať správu pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, negatívna spätná väzba, a my sa budeme snažiť vyriešiť tieto problémy.

Kontaktujte nás:

Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás. (dovolenky www.tantra-egypt.sk správu)

Budeme odpovedať na vaše správy v rámci 12 hodín awhole.

E-maily budú oneskorené odpovede na nedele a sviatky.

Štítky: kolo hodiny mechanizmus, luxusné uteráky život, hodiny, drevené, nástenné hodiny leafes, hodiny mechan, biloba, ginko, diy plechov-ohýbanie nástrojom, múr stojí dizajn, nástenné hodiny metalik.


( 0 Hodnotenie )

Počet