Európska anjel nástenné hodiny Živice Ruže Kvet a Klasické hodinky Na štýl obývacej izby, spálne, stlmiť Amor živice anjel hodiny darček

€29.28


Európska anjel nástenné hodiny Živice Ruže Kvet a Klasické hodinky Na štýl obývacej izby, spálne, stlmiť Amor živice anjel hodiny Položka názov: Európska Vidieka Stlmiť Obývacia Izba Kreatívne Steny Výzdoba Anjel Nástenné Hodiny Materiál: Živica Funkcie: 1. 100% zbrusu nový v balení 2. Ruka-maded 3. Anjel tvar 4. Vhodné pre lôžkoviny izba,kuchyňa,chodba, atď. 5. Nádherné dekorácie pre váš dom, 1.Teplé tip: veľkosť príručka chyba merania 0-2 cm 2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté 3.Keď dostanete tovar, prosím otvorte ho starostlivo a s ňou zaobchádzať jemne Ďakujem Doprava 1.Vyplňte prosím presnú doručovaciu adresu a kontaktné spôsobom, ak je spôsobená kupujúcemu vyplňte chyba zatvorte nie príchode tovaru, zodpovednosť znáša kupujúci 2.V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil telefónne číslo, keď sa budete platiť, ocenil! 3. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie spätná Väzba 1. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami. 2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5. 3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Štítky: kolo hodiny mechanizmus, nástenné hodiny kuchyňa, jedáleň, auto hodiny, spálňa furnitur, kvet bazén, moderné nástenné hodiny, veľké nástenné hodiny stanice, hodiny mechan, hodiny na stenu, nástenné hodinky.


( 2 Hodnotenie )

Počet