Horúce! 1,5 m/4.9 ft Gumy Styling Líšt Auto Wheel Arch Výliskov na Ochranu Proti kolízii Blatníka Auto Kolies, Samolepka

€13.70


1,5 m/4.9 ft Gumy Styling Líšt Auto Wheel Arch Výliskov na Ochranu Proti kolízii Blatníka Auto Kolesa Nálepky 1.5 M Gumové Auto Blatníka Trim Wheel Arch Ochrany Výliskov Univerzálne Funkcie: 1. Pružný a ľahký penovej gumy. 2. Dáva svoju jazdu viac agresívne a vlastný pohľad. 3. Chráni vaše auto pred poškriabaním/bump a akékoľvek nežiaduce poškodenie spôsobené kolízii. 4. Návod na inštaláciu nie je súčasťou, a profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané. 5. To zvyšuje krásu stranu tela a je veľmi v súlade s zakrivenie tela. Je odolný a nedeformuje. 6. Zároveň poskytuje účinnú ochranu pre telo farby, ktorá je ľahko naraziť keď sú dvere otvorené a uzavreté. Dvere auta orezania. Špecifikácia: -Farba: Black / Carbon fiber štýl -Materiál: Mäkké Gumy -montážna Poloha: Auto, Koleso Arch -Size: približne 59x1.5inch /1.8 cm/2.2 palca (150cmx 3,5 cm/4,5 cm/5,5 cm) -Obutie: Univerzálne, pasuje na väčšinu automobilov, nákladných vozidiel, Suv Package Zahrnuté: 1x Gumy Blatníka Trim Poznámky k Inštalácii: 1: Vyčistite telo s uterákom, aby sa zabezpečilo, že nie je voda, olej, nečistoty atď. 2: Po tele, je suché, použite sušič vlasov alebo zapaľovač tepla lepidlo na zadnej strane výrobku. Potom ho priložte na zodpovedajúcom mieste pôvodného auta. Tento krok je veľmi dôležitý, pomaly! 3: Po prilepení, stlačte ťažké obdobie, snažte sa dotknúť vody priebehu 2-3 dní. Poznámka: -Prosím, aby 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. -Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: eva nálepky kvet, vehemo auto nálepky kvet, kompaktná klávesnica bezdrôtová, kombinovaný klávesnica myš, klávesnica bezdrôtová myš, logo pneumatiky, 3d gumy nálepky, 3d pneumatiky, auto kvetinové tapety nálepky, pneumatické nálepky.


( 1 Hodnotenie )

Počet