Rýchlomer na Mercedes Benz W204 Príslušenstvo W204 Mercedes Benz Nálepky na Mercedes Amg W204 Uhlíkových Vlákien Auto Svetlometu Nálepky

€23.97


Rýchlomer na Mercedes Benz W204 Príslušenstvo W204 Mercedes Benz Nálepky na Mercedes Amg W204 Uhlíkových Vlákien Auto Svetlometu Nálepky Položka Opis Výrobky sú vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien materiálu s pekným textúry. Výrobky sú prispôsobené podľa pôvodnej veľkosti, ktoré sa perfektne hodí. Stav: 100% Zbrusu Nový Balík obsahuje: 2 ks/set Materiál: Real Uhlíkových Vlákien Kompatibilný Model: na Mercedes Benz W204 2007-2010 Jednoduchá Inštalácia pomocou 3M pásky, ktorý je pripevnený na zadnej Spôsob Inštalácie 1. Vyčistite oblasť a odstránenie nečistôt pred montážou tejto položke. 2. Zarovnajte táto položka s cieľová pozícia spôsobom a odlúpnite 3M páska podklad. 3. Stlačte položku rovnomerne po správne zarovnané. 4. Vyhýbať sa situáciám, ktoré by mohli mokré táto položka v rámci 24 hodín po inštalácii. - Požiadajte o pomoc odborníkov, ak si nie ste istí, ako to urobiť. - Prosím tepla 3M páska podklad s teplovzdušná pištoľ pre lepšie stickup efekt, keď sa teplota okolitého prostredia je nižšia ako 20℃. FAQ 1.Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

- Môžete skontrolovať informácie o doprave v nasledujúci odkaz s vašou sledovacie číslo : www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača).

2.Je tento výrobok je kompatibilný s môjho auta?

- Budeme špecifikovať v položke descrption ak tento výrobok je špeciálne pre určité modely. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak si nie ste istí.

3.Keď dostanem môj pozemok?

- Pozrite odhadovaný čas doručenia podľa spôsob dopravy.

4.Problémy, o logistike

- V podstate, extrémne poveternostné podmienky a post office štrajk sú 2 hlavné dôvody, pre nezvyčajne pomalé dodanie.

- Ak by ste mali akýkoľvek problém v oblasti logistiky, najprv nás kontaktujte na pomoc pred začatím sporu.

5.Problémy týkajúce sa produktov

- Ak ste dostali rozbité/neuplatňuje produkt,prosím kontaktujte nás a dajte nám riešiť tento problém prvý raz.

- Ak môžete, dajte nám zlé hodnotenia, ktoré sú priamo, nebude vám pomôžu vysporiadať sa s problémami. Dúfam, že nás môžete kontaktovať na prvý a potom sa rozhodnúť, vaše hodnotenie nás. Ďakujem vám veľmi pekne.

6.Ak sa vám páčia naše produkty

- Nechajte nás 5 hviezd, recenzie a podeliť sa s nami o svoje myšlienky/pictures o túto položku.

- Sledujte nás ak chcete získať "Exkluzívne Fanúšikov Zľava" uložiť viac a byť prvý vedieť, kedy sme niečo nové.

Štítky: na mercedes amg, interiéru vozidla prúžok, hologram vinyl, mercedes prúžok, carbon fiber vinyl, oxid vinyl, karbónová nálepka, carbon wrap, amg nálepky, amg auto nálepky.


( 0 Hodnotenie )

Počet