Auto Obtlačky 1 Sada Kapota Motora Vojak Prilba Grafický Vinyl Pohode Nálepky Prispôsobené Fit Pre Jeep Renegade 2016 2017 2018 2019

€16.62


Všetky samolepky je možné prispôsobiť , prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Ak nemôžete nájsť nálepka pre váš model auta v našom obchode,Prosím zanechať správu, a povedzte nám svoje auto na Logo/Model/Rokov.(Napríklad:TOYOTA /FOUNTER/2017) ,Tak, že môžeme poskytnúť vhodné veľkosti samolepky pre vaše auto. Ďakujeme za vašu podporu.Pekný deň. Pls prečítajte si popis pred nákupom.Ďakujem.

*Veľkosť: vhodné pre Nosenie Na jeep renegade 2015 2016 2017 2018 2019.

s cieľom umožniť univerzálne uchytenie na nákladné automobily, obrázok je väčší, ako je potrebné - prebytok vinyl je jednoducho zdobené off počas montáže, kde ho obaľuje alebo ohorky do wheel arch a zadné svetlo.

* STAV : nové,Tie sú samolepky s č pozadí. Farba pozadia bude bez ohľadu na farbu objektu, na ktorú ho umiestnite. môžu byť odstránené bez rezíduí, ak je to potrebné

* Obsah: 1 set.

*Dlhá životnosť 5 rokov života .

Štítky: jeep renegate nálepky, odtlačkový motorke, 4WD Odtlačkový, jeep wrangler hviezda, nálepku mopai, auto odtlačkový kapucňou, odtlačkový jeep, prilba nálepky, jeep renegade svetlometu line, jeep cherokee kk.


( 1 Hodnotenie )

Počet