Hypertune - Držiak Pre Dual Rohy Pre 2008-Subaru Wrx/Sti PQY Horn Držiak HT-DHB02

€3.23


44306 Horn

Hypertune - DRŽIAK PRE DUAL ROHY Pre 2008-2014 SUBARU WRX/STI PQY HORN DRŽIAK HT-DHB02

Použitie: Pre 2008-2014 Subaru Impreza WRX / STi. Vozidlo kompatibilita grafy sú LEN pre REFERENČNÉ účely. Skontrolujte, či vaše vozidlo, aby zodpovedali vašim potrebám

Vlastnosti a Výhody:

Držiaky na Rohy sú riešené v troch variantách, umožňujúce vynikajúcu priľnavosť na váš konkrétny model WRX. Je prispôsobený pre konkrétne modely robí pre lepšie obutie ako konkurentov univerzálne držiaky. Držiaky prísť s štrbinový montážne body pre rohovej zostavy. Tieto povoliť pre jemné doladenie polohy rohy pracovať s unikátnymi systémami. Tým, že ponúka viacero montážne body spojenia medzi radiátor podporu a držiak je spevnené a znižuje nežiaduce flex za všetkých jazdných podmienok. Tento zátvorkách sú navrhnuté tak, aby vydržali všetky podnebie a nie únavy v priebehu životnosti produktu Textúra s práškovým nástrekom čierna s živé logo, Držiaky na Rohy sú garantované, aby naďalej vyzerať skvele, zatiaľ čo používa.

Rozmery A Materiál:

Materiál: Vyrobené z ohňovzdorného, presnosť laserom, rezanie laserom, CNC a tvoril 304 Nehrdzavejúca Oceľ Farba: Čierna.

Package Zahrnuté:

1x ROH na STENU. (100% Zbrusu Nový, Nikdy Použitý, Alebo Nainštalované)

Štítky: dual tone, klapky subaru wrx sti, subaru impreza, subaru outback, oka subaru wrx sti, stráže subaru wrx sti, claxon motocykel, subaru xv, olej tesnenie 40 62 10, dvojité sprcha.


( 0 Hodnotenie )

Počet