Ďalekohľady Hd Silný Vojenskej Vysokej Krát Dlho, Zoom 10-380X100 Ďalekohľad Cžv pre Nočné Videnie Pre Lov Kempovanie Turistika pozerať na mesiac

€68.43


10x-380x Vysokým Zoomom

Zoom Efekt

Zobrazenie Účinok

Informácie O Produkte

Podrobné Informácie objektívne objektív á s pokročilým optickým zelená film. Výborné oko a úveru; (zrozumiteľnejšie) s cieľom vyriešiť problém nedostatočnej osvetlenie po veľké číslo, obrázok je viac jasné a transparentné pridaním bezfarebný infračervené opakovaný film vo vnútri objektu zrkadlo. Presné zameranie systém je prijal skutočné non - pól hladké a dvojitým spôsobom. Ultra jasné, zabudovaný širokouhlý spätné zrkadlá budete vyzerať viac uhla. S jemným tašky a všetky doplnky pravidelných výrobcu. Top širokouhlý zoom ďalekohľad, mnoho zahraničných priateľov, kúpiť sledovať konské preteky v behu koňa pole zobraziť. Tento produkt je vhodný pre pozorovanie vtákov, camping, sledovanie hry a iné aktivity. Najmä vyhľadávanie cieľa, nízku mieru vyhľadávanie na cieľ, a potom na vysokej zväčšenie mikroskopu zabezpečiť mscrm ukončené. S tým, ako v pohybe, a pohyblivé ciele nemôže uniknúť vaše oči.

Štítky: binokulárne silný, lov, riflescope visionking, mesiac hodinky, dieťa ďalekohľady, binokulárne ďalekohľady vysokej kvality, profesionálny ďalekohľad bynolyt, finderscop, digitálny poľovnícky ďalekohľad, celestron telescop.


( 2 Hodnotenie )

Počet