4K 10-300X40mm Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Ďalekohľad Prenosné Vysoký Výkon Vonkajšie cestovného Ruchu Monokulárne Смартфоны iphone

€11.83


4K 10-300X40mm Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Ďalekohľad Prenosné

Produkt predajné miesta:

[Super teleobjektívu monokulárne]: ďalekohľad je stabilizačný systém a špeciálne statív 3D gyroskop, aby ďalekohľad je zorné pole veľmi stabilný, keď zväčšený viackrát. [Malé svetlo nočné videnie]: zabudovaný nočné videnie funkcia vám umožní použiť to zvyčajne v noci. Zapnite automatické zaostrovanie a rozostrenie pozadia funkciu, brzda sa môžete sústrediť na pozorovanie osobu, alebo objekt, ktorý je potrebné dodržať. [Ľahký a prenosný]: shell je vyrobené z titánu, zliatiny, ktorá má vyšší špecifické silu a váži iba 1.1 libier. Keď uložíte, dĺžka je len 7.87 cm, a môžete ľahko dať do batohu alebo vrecku pri love, cestovanie alebo kempovanie. [Nepremokavé, dusproof, shockproof dizajn]: Dusík-plnené nepremokavé a O-krúžok optické komponenty sa môžu zabrániť vlhkosti, dus a nečistoty, a zabezpečiť, nepremokavé funkcia života. [Ideálny pre vonkajšie športové nadšencov a púšte prieskumníci]: Ručné zariadenia je nevyhnutné vybavenie pre pozorovanie vtákov, voľne žijúcich živočíchov, poľovníctvo, turistika, horolezectvo, camping camping, dohľad a cestovanie. Popis:

Cieľom šošovky priemer: 30 mm Zväčšenie: 7-17 krát (zodpovedajúce nastavenie úrovne 10X100) Okulára priemer: 22 mm výstup žiaka priemer: 4.2-1.7 mm Očný reliéf: 14-12 mm zorné Pole: 230-110FT 1000YDS zorné Pole: 4.4-2.1 stupňov Minimálne so zameraním vzdialenosť: 2,5 m Veľkosť: 173/128x43mm (rozťahovanie a zmršťovanie) Hmotnosť: 300 g Prism: BAK4 hranol Povlak: FMC Farba: Čierna Očná maska: otáčanie očná maska Vodotesný: áno Statív môže byť pripojený: Áno telefón: áno Použité na: závodné, pláž, pozorovanie vtákov, člnkovanie/jachting, konské dostihy, poľovníctvo, outdoor aktivity, športy, divadlo, cestovanie Materiál: optické sklo Typ: Monokulárne Produkty patria:

1x 10-300X40mm ďalekohľad monokulárne 1x statív

Štítky: 100 zoom monokulárne, super zoom teleobjektív monokulárne ďalekohľad amazon, vták vonkajšie, telescop, monokulárne telescop, na predaj, monokulárne ďalekohľady mesiac, telefón telescop, binokulárne, zoom teleobjektív.


( 2 Hodnotenie )

Počet