Ďalekohľady HD 4x30 Ďalekohľad Gumy Deti Farebné Ďalekohľad, Fixed Zoom protišmykových Prenosné Oblasti okuliare Darčeky pre Deti

€3.16


4X30 Ďalekohľady Shockproof Gumy Nastaviteľné Mini Ľahký Pre Deti

Popis výrobku:

VYSOKÉ ZVÄČŠENIE na diaľkové Prezeranie. Tento produkt má silné zväčšenie 4X s výkonným zobraziť. Účtovná Prípade umožňuje ochranné skladovanie a ľahkú prenosnosť pri cestovaní.

JEDNODUCHÉ ZAMERANIE & NASTAVITEĽNÉ - Určený na podporu detí učenia tento produkt je ľahko ovládateľný. Ďalekohľady môžu byť upravené a zložené na ZÁPAS z očí do očí vzdialenosti dieťa.

ŤAŽKÁ POCIT & ŠOK DÔKAZ pre zariadenia ochrana - Tieto ďalekohľady sú odolné a vydrží pády a padá na podlahy vzhľadom na ich gumy vonkajší povlak, ktorý absorbuje šok. Tam je ďalšie povlak okolo očí kusov na ochranu objektívu počas náhodného kvapky.

Vhodný pre skúmanie, krytý hry backyard športové aktivity, camping, safari, cestovný ruch, pozorovanie vtákov, spy, auto, cestovanie, letná dovolenka, atď.

PODPORUJE EMOCIONÁLNE a DUŠEVNÉ ZDRAVIE - Podporuje prirodzenú bádaní, turistické a outdoorové aktivity, ktoré zopne ducha, otvára myseľ a dáva pocit pokoja, aby pozorovatelia.

Špecifikácie:

Špecifikácia: 4X 30 mm

Materiál: ABS Veľkosť: 11.2 × 4 × 9 CM

Poznámka: Prosím, aby 0.5-1 cm chyby spôsobené ručné meranie

Vzhľadom na rozdiel medzi differentmonitors, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Package Zahrnuté:

1 × 4 × 30 mm detí ďalekohľady

Štítky: 100 zoom monokulárne, oblasti pôsobnosti, telescop, astronomickému teleskopu professional, dieťa ďalekohľady, telefón telescop, haier, binokulárne professional, atago, astronom telescop.


( 0 Hodnotenie )

Počet