BETAFPV FPV BWhoop Racing Drone Rozšírené Auta RTF pre RC Quadcopter s Meteor75 Lite Drone LiteRadio 2 TX VR01 Okuliare

€165.39


BETAFPV Meteor75 Lite BWhoop RC Quadcopter RTF Inovované Auta w/1102-18000KV Motorových VR01 FPV Okuliare LiteRadio 2 Vysielač

Všimol: Ak rám je deformovaný pred lietanie, prosím, upravte rám na svoju normálnu tvar prvý. Zabezpečiť, aby vrtúľ nebude poškriabaniu proti rám potrubia a motory by mohli točiť hladko. Ak drone havaroval alebo Rekvizity sú hodené na niečo, prosím, zatlačte nadol SA zapnite rádiový vysielač okamžite.

BETAFPV Rozšírené Kit 2 - najlepšie RTF držiak pre sondu starter, ako aj FPV klady praxi krytý. Špeciálny dizajn Meteor75 Lite striedavé drone, pozoruhodné LiteRadio 2 a VR01 FPV Okuliare, aby vám nezabudnuteľný let skúsenosti. Odrážky Vzhľadom k popularite Meteor série, sme sa najmä dal nový meteor 75 lite do rozšíreného auta. Je to ľahký 1S whoop quadcopter, len váži 28.8 g, a je jednoduchý na ovládanie. S vysokým výkonom, lesné hospodárstvo a motory, dáva pilotov dostatok energie a kontrolu oba vnútorné a vonkajšie lietanie. LiteRadio 2 je super ľahko viažu a prevádzky, ideálny pre začiatočníkov alebo skúsených FPV racer. Je napájaný OpenTX firmware, s 8 kanálov a hobby-stupeň gimbals. BETAFPV VR01 FPV Okuliare má 4,3 palcov 800*480px HD vysoký jas LCD obrazovky , špeciálne vyladené pre FPV závodné alebo Modelu lietadla. Ergonomický dizajn ponúka penu hubky modularitou a tri-stranný nastaviteľný hlavový most. Tieto FPV Okuliare fit vašej tváre a hlavy dokonale. Tento jednoduchý a jasný návod má všetko, čo potrebujete dostať rýchlo preletieť. Na FPV whoop racing rozšírené súprava 2 je naozaj skvelá Pripravený K letu, auta, aby si všetci začali vnútorné a vonkajšie FPV racing, freestyle, alebo len jednoduché cestovné. Všetky diely sú uložené v špeciálne prispôsobené puzdro , ktoré poskytuje lepšiu ochranu a je ľahko prenosný. Meteor75 Lite Drone

Pre získanie cool vzhľad a zvýšiť životnosť , sme špeciálne prepracovaný Meteor75 rám. To robí meteor75 lite vyzerá osviežujúci a jedinečné. Tiež , meteor75 lite je prvý vojak, ktorý je vybavený Lite 1S Striedavé FC, podporuje Frsky D8 protokol. Vystupoval 1102-18000KV Motor a Gemfan 40 mm, 3-blade vrtule , piloti môžu získať veľkú rýchlosť a silu. Prichádza s BT2.0 konektor , veľa problémov Ph2.0 konektor ako napätie sag bol vyriešený dokonale , piloti môžu tešiť 3-4 minút letu s BT2.0 450mAh 1S batérie. Špeciálne ponuky nahradiť rám - Meteor75 Rám.

LiteRadio 2 Vysielač

LiteRadio 2 Vysielač je určený pre FPV racing predjedlá. Plne kompatibilný s Frsky D8 protokol a jednoduché použitie. S hobby-stupeň gimbal a prijala gumový náter , ktorý umožňuje pohodlnejšie a kontrolovateľné. Napájaný OpenTX firmware. Tréner funkcia je k dispozícii pre tento LiteRadio 2 vysielač. To je užitočné pre FPV racing študentom v odbornej príprave. Predvolená verzia je Frsky D8.

VR01 FPV Okuliare

BETAFPV VR01 FPV Okuliare - First-Person-Zobrazenie Okuliarov s 4,3 palcov 800*480px HD vysoký jas LCD, ktorý vám umožní zažiť svetlé svet bez pokrútené a rozmazané obrázky. Prijať ergonomický dizajn s penou hubky modularitou a tri-stranný nastaviteľný hlavový most, pohodlné ako bavlny, a sú vhodné pre všetky vekové intervaly.

Všimol: Piloti môžu zmeniť OSD a VTX nastavenie z Okuliarov.

Zoznam Náhradných Dielov

Prichádza s náhradnými dielmi, vrátane 2 ks BT2.0 450mAh batérie, 1pc BT2.0 nabíjačka&tester, super prenosné na nabíjanie. Čo je viac, Batérie, USB nabíjačky a Náhradné diely pre jednoduché opravy. Sme tiež za predpokladu, 4 rekvizity a 1 prop removal tool, vhodné na výmenu rekvizity.

FAQ

Špeciálna vďaka za návod z Kamarát RC , to je veľká pomoc pre fanúšikov viazať LiteRadio 2 Meteor75 Lite (, Ak máte problémy ako viazať, bude to pomôže veľa.) Video tiež ukazuje, ako zmeniť video vysielač kanál a moc a letové režimy quad!

Príručka pre LiteRadio 2 Rádiový Vysielač Príručka pre Lite 1S FC, pls láskavo skontrolujte, Plný užívateľský manuál na stiahnutie Balík 1 * M eteor75 Lite Striedavé Whoop Drone 1 * LiteRadio 2 Vysielač ( 350mAh 2S Batérie Súčasťou balenia) 1 * BETAFPV VR01 FPV Okuliare 4 * Gemfan 40 mm, 3-blade Vrtule (1,5 mm Hriadeľ) 1 * USB C harging Kábel 2 * Dipole 5.8 G Antény 1 * BT2.0 Nabíjačka & Tester 2 * BT2.0 450mAh batérie 1 * Rekvizity Nástroj pre Odstránenie 1 * užívateľská Príručka 1 * Customized EVA Vykonávať Prípad

Štítky: betafpv, betafpv rám, rc truck, ručné sonic, quadcopt, fpv motora, herný notebook, Striedavé, ls mini drone, drone fpv auta.


( 2 Hodnotenie )

Počet