H1 RC Drone s Kamerou 4K Mini Drone Funkcia Trajektórie Letu Bezhlavého Režime 3D Let Auto Hover Vstupnej Skladacia Quadcopter

€15.63


Drone je jednoduché ovládanie, s funkciou trajektórie letu, 3D let, bezhlavé režim, auto-hover, núdzové zastavenie, jedno-tlačidlo vzlet a pristátie, take foto/video, nastavenie rýchlosti, atď. Všetky funkcia umožňuje aj začiatočníci, môžu lietať bez strachu. Pričom foto/video funkcia vám umožňuje nahrávať každý šťastný okamih vás a vašich priateľov kedykoľvek.

Funkcie:

Funkcia: Trajektórie letu, bezhlavé režim, take foto/video, Jedným z kľúčových vzlet a pristátie, LED svetlá, výška holding režim, 360° flip, atď.

Postavený s 4K pixel HD kamery, to prekvapivo zachytáva ohromujúci obrázky a videá z neba. S WiFi funkciu, môže sa pripojiť aplikácie a snímať fotografie, videá a real-time prenosu cez telefón.

S funkciou nadmorskej držanie režime letu je stabilný. Letu cesta je vypracovaný na displej telefónu a drone bude lietať samostatne spolu zadaná cesta.

Drone je malý a ľahko ovládateľný. Pomocou tlačidla jedného tlačidla vzlet a pristátie, jednoduchý na ovládanie drone. Na bezhlavého režim a 360°flip prísť vhod aj pre sondu nováčikov.

Malé a Ľahké&Safe: S skladacie ramená, malé rozmery, ľahké, ľahko sa prenáša. LED svetlá, aby lietania viac efektné, najmä v tme.

2,4 GHz technológia prijaté na anti-Interferencie. Ochranné vrtule stráže na zabezpečenie bezpečného letu. Vysokokvalitného ABS materiál, na voľný svoje starosti, zrazu šok alebo pokles.

Špecifikácie:

Model: H1

Položky: RC drone

Farba: Strieborná

Materiál: ABS

Frekvencia: 2.4 Ghz

Drone batéria: 3,7 V 800mAh

Diaľkové ovládanie batérie: 3*AAA batéria(nie je súčasťou)

Čas nabíjania: 60moja

Lietať čas: 12min

Fotoaparát úprava uhol: 90°

Foto rozlíšenie: 4096*2160

Video rozlíšenie: 1280*720

Frame rate: 20 fps

Platné mobilné telefónne systém: iOS 8.0 alebo neskôr / Android 4.4.4 alebo neskôr

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 60 m

Obrázok prenosová vzdialenosť: 30 m

Rozvinúť veľkosť: 15.5*11.5*4.5 cm

Zložené veľkosť: 9*5*4.5 cm

Poznámka:

* Nie je možné, aby sa z: Pred odletom, drone, musí byť spárovaný s diaľkovým ovládačom a, až kým svetlo nie flash. Vzlietnuť, musíte stlačením jedného tlačidla vzlet tlačidlo.

* APLIKÁCIA nie je možné ovládať hučí: Keď APLIKÁCIA kontroluje vojak a vojak nemôže byť pripojený na diaľkové ovládanie, drone musí byť kalibrovaný, kým svetlo nie flash vzlietnuť.

* APLIKÁCIA nie je možné zobraziť obrázok: Budete musieť stiahnuť príslušnú APLIKÁCIU, musíte najprv pripojiť k drone WIFI, potom potvrďte, aby WiFi pripojenie. Mobilný telefón systém je najlepší, nie je príliš nízka alebo príliš vysoká, pretože tam môže byť nezlučiteľnosti, skúste iný mobilný telefón.

* Nepoužívajte po-náboj alebo viac-vybíjania batérie. Nedávajte ju vedľa vysokej teploty stave. Nehádžte ju do ohňa. Nehádžte ju do vody.

* Mohli by tam byť aj nejaké odchýlky vzhľadom na ručné meranie alebo nepatrné farebné rozdiely vzhľadom na fotografovanie stave. Ďakujeme za pochopenie.

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 19*14*6typ

Hmotnosť balenia: 297g

Darčeková Krabička Balík

Balenie Zoznam:

1*RC drone

1*Diaľkové ovládanie

3*Drone batérie

1*USB kábel

4*Vrtule

4*Ochrana krúžok

1*Skrutkovač

1*držiak na Telefón

1*Ventilátor čepeľ meniča

2*užívateľský manuál

Štítky: Great Wall Hover, letových prístrojov simulator, oxid drone rám, smart auto fotoaparát 4k, quadcopt, webkamera, pro kamery hučí, ls mini drone, ol quadcopter, drone.


( 1 Hodnotenie )

Počet