Pôvodné HUBSAN ZINO, PRO 2B S Bag - RTF RC Drone Quadcopter 4K UHD Fotoaparát 3-Os Gimbal 4 Km Letovej Vzdialenosti GPS FPV 5G Wi-Fi

€240.88


HUBSAN ZINO, PRO Quadcopter - RTF RC Drone Quadcopter, 4K UHD Fotoaparátu, 3-Os Gimbal, 4 Km Letu Vzdialenosť, GPS, FPV 5G Wi-Fi

Ideálny spoločník na každý drone nadšenec a začínajúcich leteckých videographer!

1. Zmeniť spôsob, ako môžete vidieť svet s HUBSAN ZINO, PRO Quadcopter, že umožňuje vziať premium a high-kvalitné videá a fotografie v každom prostredí. Toto jednoduché a prenosné quadcopter s pripravený k letu verzia je sofistikovaný lietajúci stroj, ktorý pokrýva vzdialenosti 4 km lietania s časom 23 minút. Je to naozaj prevratnú zmenu v fotografovanie priemysel.

2. HUBSAN Quadcopter s HD kamera ponúka FPV – prvý človek na možnosť pre zobrazenie (HD Wi-Fi prenos obrazu), ktorá vám umožní preskúmať všetky otočí, a zvraty od pilota perspektívy. Tento quadcopter s vymeniteľné šošovky môžu byť ľahko vybavené filtrami.

3. Na rozdiel od iných drone snímanie videa zariadenia, HUBSAN 4K HD drone funkcie zraku pomocné pristátie, ktorý zabezpečuje presnosť pristátia tým, vznášajúce sa nad cieľ. Tento GPS drone automaticky prehľadáva zástera a presne padne na ňu. Jeho schopnosť bojovať s extrémne stabilita je spoľahlivý na ďalšej úrovni letecké fotografie.

4. Nemusíte rozčuľovať o driftovanie, ako ZINO, PRO diaľkovo ovládané drone je vybavená linka lietať režim, ktorý pomáha udržať drone v priamej cesty. Môžete jednoducho nastaviť parametre – uhol, vzdialenosť a rýchlosť – ak chcete začať s line lietať režime. Hneď ako parametre sú nastavené, drone sa bude pohybovať v nastavený smer. Môžete ovládať rýchlosť, aby si požadované video/obrázky.

5. Naše diaľkovo ovládané 4K kamera drone, s 700 gramov lietania hmotnosť, funkcie riadenia letu dobrý a nízky príkon dobrý režime. Tieto práce aj vtedy, keď dôjde k strate spojenia medzi vysielačom a prijímačom, alebo tam sú náhodného odpojenia od ovládača.

User-friendly Quadcopter Drone pre Nespárované Filmových Záberov a Profesionálne Videography

HUBSAN ZINO, PRO Quadcopter je ľahký-k-používať. Skladacia konštrukcia je kompaktný a prenosný—ako relevantné pre profesionálne a nadšenec fotografie. S 4K kamera quadcopter, filmových záberov jednoduchšie strieľať. Je vybavený obiehajúcich funkcia, ktorá vám umožňuje lietať drone vo vymedzenej dráhe. Môžete si jednoducho nastaviť centre point a nechajte drone, aby sa vznášajú vo nastaviť cestu—vždy dostanete najlepšie zábery!

Tak, dostať svoje ruky na tejto AUTOMATICKÉ HD KAMERA DRONE zažiť ďalšiu úroveň v letecké fotografie!

Jednoduché a Prenosné RTF Drone s Ultra HD 4K Kamera pre Letecké Fotografie

Myslím, že nič mimo našej ZINO, PRO HD 4K drone, keď príde na letecké fotografie. To vám umožní mať jedinečný filmový zábery na požadovanú výšku, pričom vám ďalšie perspektívy preskúmať. ZINO, PRO umožňuje bezproblémové nahrávanie nádherným výhľadom v 4K Ultra High Definition a má 1/3-palcový snímač s A12S čip. Čo iné vám môže opýtať! Vaše letecké zábery v 4K drone s pokročilými funkciami bude ohromujúci.

Maximálny Signál Rozsah 4 Km S odletom z 23. Minúty

ZINO, PRO HD kamera quadcopter s striedavé motory je pripravený na cestovné vzdialenosti 4 km od miesta štartu. Zachytiť krásu všetky krajiny s ceste-lámanie ovládanie rozsahu a čas letu 23 minút. S touto neuveriteľnou letu rozsahu a inteligentné letu batérie systému teraz môžete zachytiť zábery z väčšej výšky a vzdialenosti. Automatický návrat domov a riadenia letu dobrý režim spolu s nízkou spotrebou energie dobrý funkcia znamená, najlepšie v súčasnej letecké fotografie—nie je nič lepšie, tam vonku!

Vízia Pomocné Vstupnej Režim pre Presnosť Pristátia na Požadované Miesto

HUBSAN ZINO, PRO drone má víziu pomocné vstupná funkcia, ktorá zabezpečuje presné pristátie bez akejkoľvek výnimky. Tento vojak zistí, zástery automaticky pre hladké pristátie. To sa vznáša nad visual cieľ a pozemky presne na danú pozíciu s maximálnou stabilitou.

Zachytiť Každý Moment s Sledovania Obrazu

Zachytiť momenty a pohyby s ďalším zaujímavým rysom quadcopter—áno, naše quadcopter má OBRAZU na SLEDOVANIE funkcie! To robí drone schopné rámcové a v nadväznosti na vytýčený cieľ. Môžete nastaviť parametre nechať drone nasledovať vás a vaše pohyby s cieľom získať tento dokonalý filmový záber a samozrejme, že to znamená viac dramatické zábery pre vaše videa.

Produkt Kľúčové Slová:

GPS Drone, HUBSAN ZINO, PRO Quadcopter, HUBSAN Quadcopter, diaľkovo ovládané 4K Kamera drone, rozšírené drone, 4k kamera drone, FPV drone, FPV Quadcopter, 4K HD Drone, Quadcopter s HD Kamera, HUBSAN GPS Quadcopter, automatické HD kamera drone, HD kamera quadcopter, skladacia drone, mini FPV drone, automatický návrat drone

Package Zahrnuté:

Príslušenstvo

Jedna Batéria bez Skladovanie Taška

Jedna Batéria s Úložný Vak

Dve Batérie s Úložný Vak

Tri Batérie bez Skladovanie Taška

Lietadlo

x 1

Inteligentný Letu batérie

x 1

x 1

x 2

x 3

HT016 Diaľkový ovládač

x 1

Vrtúľ (set)

Štítky: 3 vzdať sa, rc truck, gp tracker, fimi se x8, quadcopt, 4k tv, gimbal smartphone, taška na rameno, fpv motora, herný notebook.


( 2 Hodnotenie )

Počet