Čalúnené Steny Kvetináč Kvetináče Záhrada Kvetináčov Nástenné Závesné Zvislé Succulents Kvetináče Bonsai Domova Dropshipping

€7.41


Čalúnené Steny Kvetináč Kvetináče Záhrada Kvetináčov Nástenné Závesné Zvislé Succulents Kvetináče Bonsai Domova Dropshipping

Popis:

Naše kvetináče je druh stene visí kvet sadzači, je ideálny na pestovanie znižuje, succulents, bylín a listy rastliny v domácnosti alebo v záhrade, to je tiež veľmi jednoduchá inštalácia na stenu s dvojitým nainštalovaný diery, a vo vnútri čierny hrniec by mohli byť prijaté dole pre ľahké čistenie a pohodlné výmena rastlín, a mnoho otvory v spodnej časti vo vnútri hrnca mohli vaše rastliny nádychov a vodných tokov voľne. To má tiež vynikajúcu kvalitu a moderný vzhľad, 4 rôzne farby by mohli byť pre vás vyberať, ako praktické kvet sadzači, stojí za nákup!

Funkcie:

Vyrobený z vysoko-kvalitného PP živice materiál, žiaruvzdorné, chladu odolná, životného prostredia, šetrné, ľahké a odolné na použitie.

Vnútri black kvetináč by mohla byť prijatá, je pre jednoduché čistenie a pohodlné výmena rastlín.

Mnoho otvory v spodnej časti čierna kvetináče umožňuje rastliny voľne nadýchnuť a vody na toku cez pôdu, takže vaša rastlina rastie, zdravé.

Jednoduchá inštalácia na stenu s dvojitým nainštalovaný otvory v zadnej časti sadzači, a planter je stohovateľné, tak by ste mohli zásobník mnoho pestovateľov spolu a zavesiť ich na stenu na stenu zelene.

Moderný vzhľad, krásne farby a primeranej veľkosti, ideálny na pestovanie kvetín, succulents, bylín a listy rastliny v domácnosti alebo v záhrade.

4 farby sú dostupné, môžete si vybrať farbu, ktorá sa vám páči.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: PP Živice

Farba: Biela, Čierna, Zelená, Modrá

Typ: 2-vrecko

Rozmery(d x Š x v x H): ako zobraziť

Package Zahrnuté:

1 x 2-vrecko kvetináč

Štítky: bonsai, presklené vonkajšie kvetináč, artifici kvet, hrniec, bonsai hrniec keramické zelená, rastliny hrnce, RASTLINA, kvetináč, okruh ceram hrniec, Bonsai kvetináč.


( 3 Hodnotenie )

Počet