Najnovšie Imitácie Ľudskej Tvarované Keramický Kvetináč Malé Šťavnaté Kvetináč Výsadbu Hrniec Kvetináče pre Mini Rastlín

€7.64


Najnovšie Imitácie Ľudskej Tvarované Keramický Kvetináč Malé Šťavnaté Kvetináč Výsadbu Hrniec Kvetináče pre Mini Rastlín Popis:

Funkcie:

1. Ľudské Tvarované Kvetináč Roztomilý kreslený tvar, dizajn, viac jedinečné a atraktívne. Klasické a malé humanoidný dizajn robí tento kúsok vyniknúť vaše domáce dekorácie.

2. Táto rastlina hrniec je určený na rast drobná rastliny alebo zobrazenie ručné rastlín, ako succulents, bylinky, paprade, ktoré pridáva čulý a svieži vzhľad vášho priestoru.

3. Výtvarné spracovanie, aby bolo ľahko slabnúť. Vyrobené z prémiovej ceramice materiál pre trvanlivé a praktické využitie.

4. Toto keramické kvetináče ponúka jednoduchý, ale elegantný spôsob, ako zobraziť zelene, pridanie jedinečné čaro do vášho domova. Široko používaný v polici, domova, kancelárie, obývacej izby, spálne, balkóna, terasy, vnútorné alebo vonkajšie, záhrada, bez príliš veľa miesta.

5. Ideálny vyzdobiť svoj balkón, parapety, jedálenský stôl, písací stôl stôl, písacím stolom a miestnosť, moderné a farebné hľadá tiež je vynikajúci byť darček pre priateľov a rodinu.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

2. Rastliny zobrazený na obrázku nie sú zahrnuté.

Špecifikácia:

Typ:

Kvetináč

Materiál:

keramické

Farba:

Čierna,Biela Balenie Obsahuje:

1 x kvetináč

1 x malý hrniec

Štítky: hlavu kvetináč, keramické rastlín hrniec, rastlina hrniec, hrniec, tvár kvetináč, hrniec lebky, dekor kvetináč, Kvetináč, kvetináč, porcelán hrniec.


( 1 Hodnotenie )

Počet