Mäsité Kvetináče Vták Kolo Rám Keramické Kvetináče Ploche Dekoratívne Kvetináče

€7.29


Popis:

1.Materiál: Vyrobený z vysoko kvalitnej keramiky, ľahké a trvanlivé. Vhodné pre organizovanie miniatúrne succulents, bylín a kaktusy, aloe vera rastliny. 2.Vedecké dizajn: široká ústa, malé drenážny otvor v spodnej časti, ktorý prispieva k odnož sukulentných rastlín, aby sa zabránilo koreňovej hniloby. 3.Malý je perforované a stredné a veľké prázdne poháre sú non-porézne. 4.Ideálny domov dekor: minimalistický vzhľad dokonale zdobí svoj životný priestor, malé a jedinečné, čo je hviezda vzdelávania, spálňa, kuchyňa a balkón. 5.Rastlina Raj na zemi: To je ideálny domov pre succulents, kaktusy, byliny a machy. To nie je len darček z vašej rodiny alebo priateľov, ale aj dar od svojho málo rastlín. Niet pochýb o tom, že vaša rastlina bude milovať túto doma veľmi veľa.

Špecifikácie:

Materiál:Kov,keramika Farba:9.5*9.5*22 cm Typ:Kvetináče Hmotnosť:0.28 Kg Miesto pôvodu:Čína

Package zahrnuté:

1x kvetináč

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. 2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: hlina hrniec, hlavu hrniec, keramické umenie vták, hrniec, humanoidný hrniec, čínsky štýl, kvetináče, z900, kvetináč, svietidlo papier, vedúci keramické kvetináče.


( 1 Hodnotenie )

Počet