Gorsun Bezdrôtová deti slúchadlá skladacia nastaviteľná deti slúchadlá s 85 db ovládanie hlasitosti mikrofónu pre chlapcov, dievčatá

€16.53


Prečo by ste sa mali rozhodnúť pre naše Deti Bezdrôtové Slúchadlá? 【Bezpečné detské slúchadlá] vyzýva - 85-dB / 93-dB ovládanie hlasitosti bol vyvinutý pre deti nad 3 roky a môže sa prispôsobiť na vplyv rôznych hlučnom prostredí a zároveň chráni deti vypočutie. Čisté zvukové efekty zabezpečiť bohatý zvukový zážitok (odporúčaný vek 3-15) 【Bezdrôtovej alebo káblovej mode] vyzýva Na vstavaná 400 mAh batérie trvá len 1,5 hodiny na nabíjanie, a deti sa môžu zabaviť až na 15 hodín. Ponúkame aj 3,5 mm audio kábel, ktorý je možné voľne prepne na režim kábla tak, že hudba sa naďalej hrať, keď je batéria prázdna. Pracuje s smartphony, tablety, Počítače a prehrávače hudby. 【Dieťa-priateľský materiálov] vyzýva slúchadlá v súlade s medzinárodnými CE, TÜV , EN71. Dieťa-priateľský dizajn robí slúchadlá obľúbený darček pre deti. Pôvodné gorsun detí slúchadlá sú kompatibilné s takmer všetkými zariadeniami. 【Ľahký a sklopný dizajn] vyzýva Skladací dizajn: S unikátny skladací dizajn a non-odnímateľný audio kábel, ľahké, kompaktné, káblové detí slúchadlá zaberajú málo miesta pre jednoduché uskladnenie v školskej tašky, vaky alebo batohy. Udržujte si poriadok doma a udržať ho čistý, alebo si vychutnať mobile pohodlie na výletoch, autobusy, lietadlá a auto výlety. Ak niečo nie je k vašej plnej spokojnosti, jednoducho nás kontaktujte a garantujeme, že budeme vždy nájsť uspokojivé riešenie pre vás!

gorsun DIEŤA-PRIATEĽSKÝ BLUETOOTH 5.0 SLÚCHADLÁ - Úchvatný a pôsobivý zvuk - Postavený na komfort -Bezpečný a odolný materiál - Nastaviteľné a sklopné -Jednoduché zapnutie-ear ovládanie -Univerzálny kompatibilita -Priebežná doba prehrávania: 15 hodín postavený v 400mA lítiová batéria. -Bluetooth rozpätie: 12m Technické špecifikácie Impedancia: 32 ohmov čas Nabíjania: približne 2 hodiny, dĺžka Kábla: 1.2 m obsah Dodávky: 1pc gorsun bluetooth deti slúchadlá 1pc používateľská príručka 1pc audio kábel 1pc USB nabíjací kábel

Naša výhoda spočíva v továrni priamo predajnej ceny ,

rýchle dodanie schopnosti ,vynikajúce služby , zaručená kvalita

O & Company

Profesionálne výrobcu pre headset a slúchadlá od roku 2006.

To investuje do Elektro-akustická Inžinierstva oddelenie a inžinierskeho Oddelenia od jeho založenia. Na základe top-end, jeho cieľom je vytvoriť inovatívny dizajn.

s 10 000 štvorcový meter vysoká-triedy štandardné výrobné budovy, a spolu s one-stop pôvodné výrobné zariadenia a skúšky zariadenia z vstrekovanie plastov, silkscreen, drôt, tvárnenie, reproduktor rozvoj na montáž, balenie, atď. Má nezávislé výrobné kapacity.

Patentové osvedčenie o Dizajn, Vzhľad

Naša spoločnosť vlastní profesionálne inžinierstva tím, ktorý má nezávislé projektovanie kapacity, a máme veľa patent na ochranu rastlín.

Certifikát Riadenia Kvality

Prísne dodržiava štandard kvality ISO9001 a EMC skúšobný protokol ect test štandard, V rámci tohto procesu sme sa venovať väčšiu pozornosť na zlepšenie našej kvality, technologických inovácií, znalostí a zákaznícky servis.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, husa vzduchu struky, bem bluetooth slúchadlá, minion slúchadlá deti, bluetooth receiv, ninja xiao slúchadlá, bluedio bluetooth mikrofón, 1more e1026bt, bluetooth headphon, bass, výstup pre slúchadlá bezdrôtové.


( 2 Hodnotenie )

Počet