FineBlue F970 Pro hovor vibrácií Bezdrôtová Golier Klip Headset S Mikrofónom Handsfree Slúchadlá Business Stereo Headset

€14.05


O tejto položky

【Zdvíhateľnej Bluetooth Headset] vyzýva Ovládací kábel s tlačidlo; kábel bez nezamotá, môžete ho vo vrecku alebo v taške s inými malé objekty bez neporiadok, alebo klip na vaše handričkou.

【Handsfree Telefonovanie Bezdrôtové Slúchadlá] vyzýva Tento Bluetooth Slúchadlá umožňuje zanechať váš telefón a nastaví vašu hands free na iné veci a nie nechať ujsť žiadny hovor. Keď tam príde hovor, to vám pripomenie, s vibráciami.

【Klip NA Bluetooth Slúchadlá] vyzýva Golier klip a flexibilné ťahanie dizajn je žiadne nasunutá a bez rozbité, ktorá je v poradí. Je výhodné, ak chcete klip pod golier a ľahko sa prenáša.

【Hluku Znížiť & Crystal Zvuky] vyzýva vstavaný HD mikrofón s pokročilá redukcia šumu technológia ponúka krištáľovo čistý zvuk a prirodzený zvuk, čo vám umožní vychutnať vysoko kvalitné hudobné a vymazať telefónne hovory alebo kdekoľvek inde.

【Multi Applycations] vyzýva Jeden v uchu bluetooth headset poskytnúť jasné counds. Pohodlie nosenia, dobrý pre vodičov , podnikateľov, kompatibilný aj pre väčšinu zariadenie s technológiou bluetooth funkcie.

Štítky: bem bluetooth slúchadlá, bluetooth earpiec, bluetooth receiv, handfree, koniec hlavovom, bluetooth headphon, headphon bezdrôtové, earphon, chromecast zadarmo, ios slúchadlá.


( 5 Hodnotenie )

Počet