TIMEMORE Studené Pivo, kávovar ice dripper coffee pot presné prevedenie vynikajúce studené pivo malé Pomaly Kvapkať Brewer 400 ml

€49.87


Tipy:

Zníženie rýchlosti toku a cut-off počas ice pokles výroby sú základné fyzikálne javy a sú normálne. Väčšina ice drip hrnce na trhu, vrátane tento produkt, nemôže prekonať tento problém. Taimo ice drip hrnca sú vybavené filtrom pre umiestnenie pod kociek ľadu, ktoré môžu znížiť pravdepodobnosť spomalenia a cut-off. Otázka: Prečo ľad drop spomaliť a odrezať tok? Odpoveď: Vzhľadom na pokles množstva vody v ľade odkvapkávanie proces, tlak bude postupne znižovať, čo má za následok zníženie prietoku. V rovnakom čase, ľad-voda zmes zvýši napätie vody pri nízkej teplote. Keď ho dosiahne určité hodnoty, tok bude odrezaný. Otázka: Ako znížiť pravdepodobnosť spomalenia a prerušenie? Odpoveď: je odporúčané používať viac vody a menej ľadu na extrakciu, snažiť zabezpečiť dostatočné množstvo vody v celom procese, ktoré je priaznivé pre hladké ukončenie drip ťažby.

Štítky: zostatok timemore, sifón čaj maker, jeden usadenín kávy, barista nástroj, kávový filter, veľké varenia piva, c1000, kávovar, ventil moka hrniec, káva machin.


( 2 Hodnotenie )

Počet