300 ML/500 ML Sklenený Džbán, žiaruvzdorného Skla, Džbán s Vekom Domácnosti Sklenená Kanvica Káva Kanvice na Kávu Horúci Čaj

€7.97


300 ML/500 ML Sklenený Džbán, žiaruvzdorného Skla, Džbán s Vekom Domácnosti Sklenená Kanvica Káva Kanvice na Kávu Horúci Čaj

B ullet Body: 1、tepelnú Odolnosť: sklenený džbán prijíma vysoko kvalitné borosilikátového skla, ktoré má s vysokým rozlíšením a high-jas charakteristiky.

2、Pohodlná Rukoväť: sklenený džbán funkcie anti-scalding tepelnoizolačné zvládnuť, a sklenený džbán edge je guľatá a nie je zranený, a to funkcie dvojitá vrstva dizajn + rukoväť izolácie byť anti-scalding.

3、Jemné Remeselné: sklenený džbán funkcie kolo pohára v ústach, vynikajúce spracovanie, ktoré je hladké a okrúhle ústa, priesvitné a poskytuje starostlivosť pre vaše pery.

4、Jemné Textúry: sklenený džbán funkcie krištáľovo čisté textúry, umožní zažiť príjemný nápoj, a to vydrží teploty v rozsahu od -20 do 150 stupňov.

5、Široké Uplatnenie: sklenený džbán je multi-účel, ktoré môžu byť použité na kávu, varí čaj, mlieko, džús, atď.

Špecifikácie(o):

Veľkosti:

Kapacita 300 ml: 11 * 10 cm/4.33*3.94 v

Kapacita 500 ml: 12 * 10 cm/4.72*3.94 v

Materiál: vysoko Borosilikátového

Použitie: vhodné pre domáce, kaviareň, atď.

Balenie Zoznam:

1 * Sklenený Džbán

Štítky: kávovar vody, sklenený džbán, káva opekanie, kaviareň, imx290 sony, mini piť frother, cofee obrázok, teapots čaj kanvica, káva francúzsky stlačte, káva džbán.


( 2 Hodnotenie )

Počet