Z nehrdzavejúcej Ocele Zalejeme Kanvica vo Veku Hľadať Dlho Náustok Kávu, rýchlovarná Kanvica Oblek pre Elektrický Plynový Sporák Ľahko ovládateľný Drip kanvice

€13.64


Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Kapacita: 420ml/600 ml Farba: Bronz Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

O tejto položky

1. Ideálny Odkvapkávaniu Kávy Kanvica na Nalejte Kávu a Milovníci Čaju 2. Nový vzhľad bank bude zaisťuje presné, hladké a v súlade liatím. Jeho úzke náustok bráni vyliatiu alebo nehôd pre maximálnu spokojnosť a príjemné používanie. 3. Bezpečné pre použitie na plyn, elektrický sporák-topy a je jedlo-ostrekovania bezpečné. 4. Vyrobené z Nerezovej Ocele. 5. Gooseneck Kanvica je navrhnuté a postavené v tradičnom spôsob, ako udržať 6. Matt leštenie povrch pre naozaj vynikajúci vzhľad a pocit.

Čo výrobku reálne ako

O Dopravu

-Podporujeme doprava na všetky objednávky počas 12-24 hodín po kupujúci zaplatenia. Čína Post/ePacket/www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava je najviac rýchly spôsob dopravy. Zvyčajne dodacia lehota je cca 2-3 týždne mnohé krajiny. Môžete získať vašu objednávku veľmi rýchlo.

O Aftersale

-Ak ste dostať zlý výrobok(iného tovaru alebo zle, farba, veľkosť), prosím, kontaktujte nás v čase. Som vám najlepšie riešenie, aby ste sa cítili spokojní. Môžete si vybrať odoslať nový alebo vám vrátime všetky peniaze, spor nie je dobrá voľba pre soluting problém. -Ak si nie ste dostali svoj tovar v čase, prosím, kontaktujte nás a mi vám pomôže sledovať. Ako zvyčajne, mnohé parcely boli zastavené na kupujúceho miestnej pošte alebo colné a zobraziť svoje informácie, kupujúci dostane pozemok hladko.

O Spätnú Väzbu

-Ak ste spokojní s týmto produktom, prosím, dal dobrú spätnú väzbu na tento produkt. Vaša pomoc je pre naše pracovné sily, ponúkneme viac, lepšie služby pre vás, keď ste vedľa blíži! Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: kávovar vody, káva kanvica teplomer, káva studenej drip, káva v60, mlieko pan, elektrické mocha, lonsy okuliare, pohon vzduchu, kvapkanie hrniec, káva dripper.


( 2 Hodnotenie )

Počet